Neka sasvim druga priča: -Salon za masažu „DODIR“ Maglaj, jeste li ga već posjetili?!

Neka sasvim druga priča: -Salon za masažu „DODIR“ -Maglaj, jeste li ga već posjetili?!

Posted on Posted in Autorski članci, usluge

Neka sasvim druga priča: -Salon za masažu „DODIR“ Maglaj,

jeste li ga već posjetili?!

Neka sasvim druga priča: -Salon za masažu „DODIR“ Maglaj, jeste li ga već posjetili?! –Dragi moji, ovo je neka sasvim druga priča od svih onih do sada napisanih jer ona oslikava živote malih a velikih ljudi koji svojom pozitivnom obojenošću pokušavaju vratiti vjeru u život, i sebi i drugima. Jedna od takvih je, i naša sugrađanka Dajla Fifa. Ona je jedna od izabranih „malih“ a u svojoj biti velikih osoba koje na svoj način pokušavaju ići u korak sa životom i obogatiti živote svoje porodice pa i šire društvene zajednice.

U ovo vrijeme kada svi mirujemo bilo je potrebno mnogo hrabrosti i odlučnosti da bi se pokrenuo jedan ovako kvalitetan sadržaj kao što to može ponuditi jedan salon za masažu. A naša Dajla je iskazala upravo to, veliku hrabrost i snažnu odlučnost da istraje u svojoj poslovnoj namjeri. Dajla može biti primjer kako se istrajava u životu i povrh direktnih i indirektnih iskušenja, zar ne?!

Nešto novo u našem gradu, a samim time i prilika za nešto novo da se desi i u našim životima, i to kvalitetno, lijepo i zdravo. Svi znamo da masaža opušta i poboljšava cirkulaciju, pa zašto onda ne iskoristiti to kada nam je na dohvat ruke?!  Dajla pored iskazane hrabrosti i odlučnosti posjeduje i znanje koje je potrebno za pružanje kvalitetne masažne usluge. Inače pohađala je Fakultet u Banjaluci.

 

Salon za masažu „DODIR“ -Maglaj

Salon za masažu „DODIR“ pruža usluge masaže cijelog tijela ili parcijalno. Cjenovnik je prilagođen potrebama zadovoljnih klijenata. Pa da ovdje izdvojimo jednu od cijena za ljubitelje kompletnog tretmana. Cijena polusatne masaže tijela je 15 KM, poželite li uz masažu sebi priuštiti i ulja za masažu to će vas koštati još 5 KM. Dakle, veoma povoljna cijena od 20 KM za masažu cijelog tijela zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike. Dakako, u skladu sa važećim higijensko epidemiološkim propisima obavezna je najava za termin.

Posjetite salon za masažu „DODIR“ koji se nalazi na tržnom centru u Maglaju, i priuštite sebi dan za pamćenje.

  • Vlasnik: Dajla Fifa
  • Adresa: tržni centar -(južna strana)
  • Kontakt telefon: 062/469-241
  • Radno vrijeme od 10 h-18 h

Dobrodošli !

 

Mirić, 12:30 h

Maglaj, 19.05.2020. godine