Treba li vam novi mobitel, dođite u Mobitel shop „MUKI“ -Maglaj?!

Treba li vam novi mobitel, dođite u Mobitel shop „MUKI“ -Maglaj?!

Posted on Posted in Autorski članci, usluge

Treba li vam novi mobitel, dođite u Mobitel shop „MUKI“ -Maglaj?!

Treba li vam novi mobitel, dođite u Mobitel shop „MUKI“ -Maglaj?! Kvalitet, cijena i odlična usluga su prepoznatljivost shopa koji su godinama građeni uz povjerenje od strane mnogobrojnih kupaca. Mobitel shop „MUKI“ –Maglaj, sasvim sigurno je pravo mjesto da bude vaš prvi odabir za kupovinu smartfona poznatih brendova.

Tražite li za sebe ili drage osobe smartfon novije generacije ne propustite priliku kupiti renomirane brendove poput Samsunga, Huawei-a, Xiaomi-a, Prestigi-a i mnogih drugih uz prijateljski savjet ljubaznog osoblja mobitel shopa. Dakako, ovdje ćete pronaći i njihove druge proizvode koji krase police ovog prepoznatljivog prodajnog mjesta. Dakle, vrhunski proizvodi krase prodajne police shopa uz pristupačne cijene prilagođene za svaki džep, pa zašto to ne iskoristiti?!

Izdvojimo neke od cijena!!!

  • Mobiteli na tipke već od 45 KM
  • Redmi 8A, Memorija: 32gb/2gb, > 245,00k
  • Samsung galaxy A40, black, memorija 64/4gb > 375,00 KM
  • Samsung galaxy A30s, black&green, memorija 128/4gb >395,00 KM
  • Huawei P40 lite 2020, memorija: 128/6gb, > 490,00 KM
  • Samsung galaxy A51, memorija 128gb/6gb, > 570,00 KM

Želite li neku posebnu kupovinu, obratite se veoma uslužnom osoblju, rado će vam izaći u susret kako bi za vas nabavili primjerak smartfona kojeg ćete sa zadovoljstvom imati uvijek uz sebe?! I da ne zaboravimo, uz povoljne cijene imate i sigurnu kupovinu uz garanciju na proizvode koju dobijete prilikom kupovine uređaja.

Nazovite nas na kontakt broj 061 876 108 i novi mobitel doći će na vaša kućna vrata.Također vršimo dostavu naših proizvoda širom Bosne i Hercegovine putem brze pošte. -Kontaktirajte nas!

Nalazimo se u ulici Viteška bb, u centru grada Maglaja.

 

Dobrodošli!