Da li želite ovakvu reklamnu stock fotografiju: -Palačinak na stolu?!

Da li želite ovakvu reklamnu stock fotografiju: -Palačinak na stolu?!

Posted on Posted in Fotografije, Servisi, usluge

Da li želite ovakvu reklamnu stock fotografiju: -Palačinak na stolu?!

Da li želite ovakvu reklamnu stock fotografiju: -Palačinak na stolu?! Neki od naših projekata distribuiraju se putem SHUTTERSTOCK -a velike svjetske društvene platforme koja se bavi prodajom fotografija i video uradaka.

Dakako ako želite možete putem Shutterstocka otkupiti određene fotografije iz našeg portofolia po veoma povoljnim cijenama. Iskoristite priliku da obezbjedite slike sa autorskim pravima za vaš websajt. Fotografije možete otkupiti povoljno i to po cijeni već od 0.25 dolara po fotografiji. Naravno možete se obratiti i direktno nama putem email adrese ako želite da za vas napravimo određenu fotografsku scenu koja je potrebna za vaš članak na sajt.

Pregledajte naš portofolio i vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe. Naš portofolio sadrži pozadinske/background fotografije za sjajan i privlačan izgled vašeg web sajt. Također možete pronaći jedinstvene stock fotografije koje su prilagođene za daljnju dizajnersku upotrebu. Bavite li se trgovinom na malo ili veliko voćem možete pronaći kvalitetne stock fotografije voća na štandovima kako biste upotpunili vašu online ponudu na pravi način.

Za one sa više poslovnih potreba u našem portofoliu možete pronaći predloške poslovni vizit kartica sa različitim dizajnerskim rješenjima. Želite li biti in odlučite se za jedno od naših gotovih rješenja. Fotografije za novogodišnje prilike, sakralne objekte i turističku promociju također možete preuzeti po jako povoljnim cijenama.

I na kraju da dodamo, konkretno ova fotografija sa palačinkom na stolu i sokom predviđena je kao promiđbena fotografija vaše MENI ponude koju uz odgovarajući program obrade za fotografije možete čak dodatno prilagoditi vašim potrebama.

Tu smo za vas obratite nam se sa punim povjerenjem. Mi ćemo nastojati da vas uvjerimo da smo dobar odabir. Za uspješan poslovni projekat potrebno je obostrano zadovoljstvo, kako naših klijenta tako i nas samih, je li tako?! Ja sam Almir i dopustite mi da budem vaš prvi odabir.