Onako iz inata: -100 ljubavnih pjesama na jednom mjestu

Onako iz inata: -100 ljubavnih pjesama na jednom mjestu su naš novi projekat

Posted on Posted in Autorski članci, Knjige, Servisi, usluge

Onako iz inata: -100 ljubavnih pjesama na jednom mjestu projekat u hodu

Onako iz inata: -100 ljubavnih pjesama na jednom mjestu su naš novi projekat u kojem nudimo poeziju od srca! Za realizaciju ovog projekta potrebna su prilično velika sredstva. Ali uz kvalitetan angažman vjerujemo kako ćemo prebroditi finansijska iskušenja a kako bi smo novom zbirkom poezije obradovali naše čitatelje..

Sami radimo često mnoge stvari iz inata je li tako?! Zato se nemojte iznenaditi što je naš autor Almir Đuhera nakon višegodišnjeg pisanja pjesama odlučio ući onako iz inata u izazovni projekat objavljivanja zbirke poezije.

Iako sadašnja situacija sa Covid 19 ne daje perspektive za objavu iste vjerujemo da ćemo projekat završiti u predviđenom roku jer tamo gdje ima volje naći će se već načina. Je li tako?! Sve drugo su samo izgovori, slažete li se?!

Neke pjesme iz zbirke poezije možete pronaći na stranicama našeg bloga Koraci.  Dijelimo ih sa vama onako s ljubavlju. A dijeliti ljubav u ovim vremenima iskušenja je najbolji put za što kvalitetniji oporavak cjelokupnog društva od pandemije Covid 19. Vrijeme je da unesemo vedrinu i optimizam nama bliskim osobama svako na svoj način.

Zbirka poezije planirano je da sadrži raznovrstan žanrovski repertoar koji će se protezati od tracicionalne sevdalinke preko narodne folk pjesme do postmodernog književnog oblika.Dakle, za svačiji ukus po nešto sa našeg književnog menija.

Nadamo se da ćete biti obradovani izgledom naše naslovnice koja je puna emocija. Naravno prvenstveno kvalitetnim pjesmama našeg autora, koji živi i radi u Maglaju želimo naše čitatelje obradovati. Jedva čekamo da projekat ugleda svjetlo dana kako bismo na adekvatan način pokazali naše emocije koje njegujemo radeći na ovom izazovnom projektu objavljivanja zbirke poezije.

Ljubav čini razliku, onaj pozitivni skor u našu korist, zar ne?! -Zato dijelimo ljubav kad god smo u prilici jer ljubav se umnožava dijeljenjem, je li tako?!

Stihove iz pjesama, kao i cijele tekstove pjesama cijenjenog autora možete pratiti i na našoj Facebook stranici kliknite na ovaj link ovdje