Besplatna Procjena Vaše Prisutnosti U Online Svijetu Poslovanja Društvene Mreže, Ključ Za Uspjeh govori o procjeni vaše online prisutnosti

Besplatna Procjena Vaše Prisutnosti U Online Svijetu Poslovanja: Društvene Mreže, Ključ Za Uspjeh

Posted on Posted in Autorski članci | Inspirativne priče i više, Marketing | Oglasite se s nama

Besplatna Procjena Vaše Prisutnosti U Online Svijetu Poslovanja: Društvene Mreže, Ključ Za Uspjeh

Besplatna procjena vaše prisutnosti u online svijetu poslovanja: Društvene mreže, ključ za uspjeh. Zasigurno društvene mreže potiču rast prihoda jedne tvrtke ako se iskoriste svi potencijali koje one nude. Dakako i tu treba „zasukati rukave“  kako bi se odradio kvalitetan posao. To u principu znači kreiranje profila sa kvalitetnom naslovnicom i profilnom slikom koje jasno daju do znanja što nudi vaša tvrtka. Slikovito rečeno, naslovnica vam dođe kao veliki banner koji prvi upada u oči posjetiteljima.

Piše: Almir Đuhera

 

 

 

 

Zaista profil na društvenim mrežama može potencijalno donijeti rast prihoda no sem naslovnice i profilne tu je još dosta potrebno uložiti truda kako bi na kvalitetan način tvrtka bila predstavljena očima online javnosti. Nemojte da imate profil samo zato što ga konkurencija ima. Imajte profil koji će imati imati svrhu i biti educirajući i to na odgovarajućim društvenim mrežama koje su u skladu sa vašom nišom kojom se bavite. S profilom „reda radi“ nećete postići ništa.

Objavljivanje redovno vrijednog, kvalitetnog, zanimljivog i educirajućeg sadržaja, dakako da će vaš profil na društvenim mrežama istaći među masom drugih. Ovdje je navedeno samo par osnovnih stavki kako bi vaš profil trebao da izgleda, no ima tu još trikova kojima možete obogatiti vaš profil i privući publiku na vaš profil na određenoj društvenoj mreži.

Da se u potpunosti razumijemo, profil „reda radi“ neće dati rezultate koje očekujete ali  kvalitetno vođen profil na društvenim mrežama zasigurno hoće jer odavno su društvene mreže kao dio društvenih medija postale snažan alat za komunikaciju, promociju i stvaranje veza u svijetu poslovanja.

Besplatna Procjena Vaše Prisutnosti U Online Svijetu Poslovanja: Društvene Mreže, Ključ Za Uspjeh

Ako niste sigurni u učinkovitost svojih društvenih profila, sada je pravo vrijeme za besplatnu procjenu. Od 15. listopada do 1. studenog 2023. Nudimo vam priliku da otkrijete kako kvalitetni društveni kanali mogu snažno djelovati i vašu prisutnost u online svijetu poslovanja podići na viši nivo.

Poboljšajte Vašu Prisutnost Na Društvenim Mrežama

Mnogi n to gledaju kao samo formalni trend. No vi nemojte promatrati tim očima jer ozbiljni poslovni ljudi shvatiti će da je prisutnost na društvenim mrežama trenutno nužnost u današnjem poslovanju.

Zašto je nužnost i kako vam može pomoći dobar profil:

  1. Privlačenje novih klijenata: Želite nove klijente? Ako imate kvalitetno vođen profil onda će vam pomoći u privlačenju novih klijenata i partnera. Društvene mreže su sjajan alat da se povežete s novim klijentima koji će steći povjerenje u vas. Naravno povjerenje se stječe s vremenom i ako transparentno radite.
  2. Izgradnja povjerenja: Vaša tvrtka će ići na viši nivo ako ste spremni da budete otvoreni, transparentni i komunikativni. Zašto baš takvi morate biti? –Zato što svaki odnos upravo to traži, i prijateljski, i poslovni, i ljubavni, itd. U ovom slučaju, povjerenje klijenata u vas u online svijetu poslovanja je od ključne važnosti.
  3. Povećanje prometa na vašoj web stranici: Više posjetitelja-Veća konverzija-veći profit. Kratko rečeno više posjetitelja na web stranici potencijalno povećava šanse za prodaju, složit ćemo se, zar ne?!
  4. Ušteda vremena: Ako neko za vas vodi profile profesionalno na društvenim mrežama, to vas oslobađa aktivnosti oko vođenja profila i daje vam mnogo više vremena za druge poslovne aktivnosti.

 

Kako s besplatnom procjenom vaše prisutnosti na društvenim mrežama vam možemo pomoći

Tijekom pregleda vaših društvenih kanala LinkedIna, Facebooka, Twittera I instagrama, (ako ih imate sve) spremni smo da vam ukažemo kroz detaljan izvještaj gdje ste sada a gdje postoje prilike za poboljšanja.

Nakon pregleda kroz izvještaj dati ćemo vam na uvid gdje su:

Slabe tačke vaših profila: Saznati ćete slabe tačke vaših profila poput neredovnog obljavljivanja sadržaja, nedostatka educirajućih postova, slabe infografike, itd.

Prilike za rast: Ustanoviti ćemo gdje stoje prilike za rast i širenje prisutnosti na društvenim mrežama

Plan akcije: Predstaviti ćemo vam korake koje možete odmah poduzeti kako biste poboljšali profile.

Rast profita i brojke

Aktivno i kvalitetno vođenje društvenih mreža ima direktan utjecaj na rast prihoda tvrtke. Prema nekim istraživanjima, tvrtke koje aktivno sudjeluju na društvenim mrežama imaju čak do 64% veće šanse za rast prihoda u odnosu s onima koje tone čine.

Evidentno je da povećani broj posjetitelja, interakcija i prometa na web stranici su mjera uspjeha koje se preslikavaju na povećanje prihoda. A odakle dolazi povećan broj posjetitelja pitate se? Pa uglavnom sa društvenih mreža. Zato je vrlo važna prisutnost tvrtke na društvenim mrežama.

Ako uzmemo u obzir da se preko 81 % posto korisnika prije kupnje posveti pregledima preko pretraživača, a čak 50 % njih ističe da su društvene mreže utjecale na njihovu kupnju, onda složit ćemo se da je nužnost prisutnost tvrtke na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas: Ostvarite Besplatnu procjenu sada

Ne čekajte da vas konkurencija baš u svemu nadigra. Zatražite procjenu sada. Uključite se u online utakmicu na fer plej način ali i zauzmite svoju poziciju na društvenim mrežama.

Kliknite na donji gumb kako biste nas kontaktirali i dogovorili se za besplatnu procjenu

 

 

 

 

Sada znate koliko je važna prisutnost vaše tvrtke na društvenim mrežama. U online svijetu poslovanja rast i uspjeh tvrtke velikim dijelom zavise od društvenih mreža. Dopustite nam da vam pomognemo da ostvarite najbolje potencijale iz svojih društvenih profila, kliknite na gornji gumb.

Sem resursa “Besplatna Procjena Vaše Prisutnosti U Online Svijetu Poslovanja Društvene Mreže, Ključ Za Uspjeh” posjetite i našu bazu znanja ili pročitajte članak Kako da profite tvrtke povećate uz digitalni marketing 

 

 

 

0