Naše ambicije na jednom mjestu

Novo vrijeme koje je došlo kroz Covid 19 životnu situaciju traži novi pristup i prilagođavanje na novonastale prilike oko nas. Dakako da se to reflektuje na naš unutrašnji svijet i vanjski svijet. Dakle, utiče na sve, pa i na poslovnu sferu života. Pri ovim izazovima od 2019-te godine određene poslovne oblasti propadaju a druge se lakše prilagođavaju na novonastalu situaciju i grabe svojim rukama nove poslovne prilike koje im se ukazuju. IT sfera doživjela je procvat. Zanimanje za poslovanje preko interneta je preko noći poraslo. Time su se otvorila vrata web dizajnerima, marketinškim stručnjacima i drugima iz IT oblasti da ulove priliku i pokažu svoju kreativnost i sposobnosti. Sad je tržište dovedeno u kuću, stan i kancelariju. -Zar ne? Tako da više prodavnica nije kupcu pod moranje. Sada kupac iz udobnosti vlastitog doma ili poslovne kancelarije može da obavi kupovinu. Kako je sada moć u rukama kupca tome se moraju prilagoditi proizvođači, trgovci, i mnogi drugi koji igraju na tržištu prodaje usluga i proizvoda. Shvatajući nove okolnosti u kojima smo se svi našli, mi želimo da vam olakšamo poslovanje kroz kreativan marketing na internetu, izradu landing stranica i unikatne dizajne logotipa. Budite slobodni kontaktirati nas za dodatnu informaciju, savjet ili narudžbu.

Usluge i servisi

Jedinstven logo dizajn

Jedinstven logo dizajn je poseban alat i vrlo važna stavka u marketinškoj igri prepoznatljivosti određene kompanije u poslovnom svijetu. Da vam kažemo da je BBC platio 1,8 miliona dolara redizajn loga 1997. godine. A da je Accenture, savjetodavna američka kompanija platila novi logo vrtoglavih 100 miliona dolara. Dodajmo još da je British Petrol za logo platio 2001. godine nevjerovatan iznos od 211 miliona dolara. Da li smo vam dovoljno naglasili važnost unikatnog loga?!

Jedinstven logo dizajn

Jedinstven logo dizajn će vas istaći i naglasiti vašu kompaniju u očima kupaca kroz šaroliku igru slova i simbola koji se pamte. I na kraju da vas ohrabrimo, možda ste baš vi srečković kao što je to bila Nike kompanija koja je svoj logo dobila za svega 35 dolara. Znajte da dobar logo prepoznatljiv je, i u internet svijetu putem web mjesta, landing stranica, marketinga, itd.

Jedinstven logo dizajn dopustite da uradimo za vas, jer možda baš vi postanete novi srećkovići poput Nike kompanije.

Izrada Landing stranica & dizajn

Izrada Landing stranica & dizajn su alati osmišljeni da vam donesu povećanje broja potencijalnih korisnika i njihovu konverziju u zadovoljne kupce. U suštini Landing stranica je one page stranica zamišljena kao posebna stranica putem koje možete promovisati vaše posebne ponude/promocije.

Landing stranica se optimizira za tri po nama ključne stvari a to su:

1. Posebne ponude/promocije usluga i proizvoda  koje treba da se istaknu

2. Poziv na akciju kako bi se korisnici podstakli da reaguju kupci

3. Pretvaranje posjetilaca u zadovoljne kupce

Izrada Landing stranica & dizajn

Želite li veći profit, onda pažljivo odaberite uslugu ili proizvod za koji vjerujete da će proći na tržištu provodeći strateški marketinšku kampanju putem landing stranice i drugih dodatnih alata marketinga na internetu, poput promocije putem društvenih mreža.

Marketing na internetu

Marketing na internetu je prilika koja se ne propušta, ako želite doživjeti rast vašeg poslovanja. Znate li da se za 67% povećava broj potencijalnih kupaca vaših usluga ili proizvoda ako imate landing stranicu kroz koju promovišete proizvod ili uslugu.

Marketing na internetu

A da ne govorimo o prilikama koje nude dobro optimizovan Web sajt i iskorišten na pravi način Search engine marketing-SEM, i obavljena Search engine optimizacija. Uradimo li digital advertajzing marketing opet ste u plusu jer se povećava vaše prisustvo na internetu. Dakle, ovo su samo neki od alata koje pruža marketinška prilika na internetu kako biste došli do većeg broja kupaca vaših usluga ili proizvoda. Želite li doživjeti rast vašeg poslovanja?

-Onda je neophodno da sem tradicionalnog marketinga u vaš poslovni život uđe i digitalni marketing. Po nama za najbolje rezultate najbolje je učiniti spoj tradicionalnog i digitalnog marketinga. Marketing na internetu čini vam se komplikovan?

Dozvolite da za vas odradimo marketing na internetu. Garantujemo vam da ćete uštedjeti vaš novac ali i vrijeme.