Naše ambicije na jednom mjestu

Novo vrijeme koje je došlo kroz Covid 19 životnu situaciju traži novi pristup i prilagođavanje na novonastale prilike oko nas. Dakako da se to reflektuje na naš unutrašnji svijet. U tom smislu, posvećenost kulturi i njenim vrijednostima kao jednoj od kreativnih strana života od nas traži originalan pristup. Svakako odgovoran rad i maksimalan angažman uz istrajnost u nastojanju postizanja što bolje kvalitete sadržaja su putevi kojima idemo. Dakle, danas je potreba za kvalitetnim sadržajem u online svijetu sve veće. Zato zaista trudimo se dati maksimum u pristupu prema svakom novom sadržaju i naravno klijentu. Naše ambicije kada je u pitanju kvalitetna stock fotografija sa određenim konceptom postale su snažnije jer smo ljestvicu kvalitete podigli na viši nivo. Tome dodajmo da smo naše ambicije kroz unikatan autorski sadržaj za vaš web sajt ili pjesmu koju želite pokloniti voljenoj osobi personilizirali za vas što daje dodatnu vrijednost našem poslu urađenom za vas s ljubavlju. Ljubav prema književnosti i fotografiji vodi nas da sadržaj radimo srcem kako bi kvalitetnim sadržajem odgovarao vašim potrebama. Dakle, želite li neki od navedenih sadržaja, javite se da se dogovorimo. Uz to osim navedenih sadržaja nudimo različite vidove promocije vas i vaše web stranice a ujedno na Blogu možete pročitati kreativne autorske tekstove kao i preuzeti i određene besplatne sadržaje poput fotografija koje će biti navedene kao free download.

Usluge i servisi

Naše pjesme

Naše pjesme!

Naše pjesme ! –Želite dobru pjesmu kupiti sebi ili pokloniti nekome, javite se?! Dobre namjere i ambicije nas vode da budemo maksimalno posvećeni svakoj pjesmi, tako da možete biti sigurni da je pisana srcem i dušom. Mi nudimo pjesme: “Ljubavne tematike, sevdalinke, turbofolk, šansone…”

Dugogodišnje spisateljsko iskustvo na planu poetskog rada daje nam za pravo da ponudimo kvalitetan tekst po pristupačnim cijenama. Kako kaže veliki Anon: “Pjesnik je onaj koji je svime zadivljen”. -Dakle, moraš biti 100 % u onome što radiš ili od posla nema ništa. Imamo preko 1000 napisanih tekstova sa različitim sadržajem. Vjerujemo da među tih 1000 pjesama nalazi se baš ona koja će dotaći vašu dušu i srce.

Obratite nam se sa punim povjerenjem a naše je da zadovoljimo vaše apetite i ukuse, je li tako?! Čekamo vas otvorenog srca i duše sa dobrom namjerom da doprinesemo vašoj uspješnoj karijeri. A kvalitetan tekst zaista može biti onaj pravi klik sa publikom koji će vas vinuti u visine. Zato pažljivo birajte pjesme kako bi vaša karijera išla uzlaznom putanjom. Nama su klijenti na prvom mjestu, zato vaše zahtjeve uzimamo u obzir u najvećoj mogućoj mjeri kako bismo uklopili u cjeloviti tekstualnu ali i vizuelnu priču. Tu smo za vas, stojimo vam na raspolaganju.

Budite slobodni kontaktirati nas, putem e-mail adrese.

Fotografije po mjeri

Fotografije po mjeri

Fotografije po mjeri samo za vas. Ako ste zaljubljenik u fotografsko umijeće, onda ste na pravom mjestu jer kvalitetna fotografska scena uvijek govori više od riječi, zar ne?! Za zanimljiv i kvalitetan web sajt potrebne su i kvalitetne vizuelne scene koje možete od nas dobiti po veoma prihvatljivim cijenama.

Prava fotografska scena može vas istaknuti među milionima onih koji kreiraju svoj osobni brend ili brend kompanije. Zato pažljivo birajte scene i odvojite novac ili vrijeme da najbolji odabir. Ako budete obazrivi pri odabiru saradnika vjerujemo da ćete uštedjeti i nerve ali i vaš novac.

Mi nudimo kvalitetne stock fotografije u skladu sa vašim potrebama.  Igramo se bojama i osjećajima. Ne zaboravljamo istraživati teksture i pozadine. Dajemo na značaju vizuelnim situacijama i prirodnim pojavama, a sve to zahvaljujući ljubavi prema fotografskom umijeću slikanja prave scene u momentu. Naši radovi krase portofolio na Shutterstock društvenoj platformi namijenjenoj za fotografe. Dopustite da uz pomoć naših suradnika mi budemo vaš odabir.

Možete nas kontaktirati bez ikakvih obaveza. Stojimo vam na raspolaganju da damo i besplatan savjet, a u iznim slučajevima i kvalitetne uradke posve besplatno. Hvala vam što nas pratite i podržavate naš rad.

Budite slobodni kontaktirati nas, putem e-mail adrese.

Naše stock fotografije možete preuzeti, također i sa Portofolia.

Unikatni članci

Unikatni članci na različite teme

Unikatni članci na različite teme samo za vas! Tražite autorske i jedinstvene članke koji će vaš sajt, ili vaš blog istaknuti među milionima drugih, onda ste na pravom mjestu?! -Da, dobro ste čuli, na pravom ste mjestu na kojem možete dobiti to što tražite i to po vrlo povoljnim cijenama. Dobrodošli, u naše dvore: Ja sam Almir! – Tu smo da se dogovorimo!

Mi nudimo autorske i unikatne članke koji su u skladu sa vašim potrebama. Ako vas zanimaju teme popularne psihologije i uspjeha na posla, javite nam se! Nudimo i tekstove romantične poezije i kvalitetne proze. A za one osobe i čitatelje željne tajni nudimo i članke mistične astrologije. Dopustite nam da ovdje iskažemo naše dugogodišnje zadovoljstvo koje smo osjetili kroz rad sa “AUROM” najjačim Magazinom za alternativnu medicinu i kulturu življenja na Balkanu.

Učili smo kroz vlastito iskustvo pisati jedinstvene članke, bez copy paste opcije. Članke pišemo srcem i dušom uz adekvatne podatke potrebne za odgovarajuću temu. Članke obično isporučujemo u roku od 24 h, no naravno brzina isporuke zavisi od više faktora poput: “Dužine članka, životni situacija i vremenski faktora koji mogu utjecati na online dostavu članka”.

Budite slobodni kontaktirati nas, putem e-mail adrese. S ljubavlju, i maksimalno posvećeni izaći ćemo vam u susret.

Besplatni sadržaji

Besplatni sadržaji

Besplatni sadržaji samo za vas! -Drage prijateljice i prijatelji, hvala vam što naš rad podržavate a kroz vaše posjete našem blogu “Naši koraci”. Na našem blogu naći ćete pronaći mnogo zanimljivog sadržaja kojeg sa ljubavlju objavljujemo i dijelimo sa vama. Istovremeno ćete sa našeg bloga moći preuzeti određene sadržaje koje ćete moći posve besplatno preuzeti. S ljubavlju Vam poklanjamo članke i fotografije, jer fotografije uvijek govore više od hiljadu riječi, zar ne?! Tako da, sa našeg sajta možete preuzeti određene članke i fotografije koje Vam se svide uz ljubaznu zamolbu da navedete izvor almir.com.ba, kao sajt odakle ste preuzeli free članke i fotografije. Hvala Vam što sa nama dijelite zaljubljenost u fotografiju.

Misija puta

Misija puta

Misija puta kroz naš rad ogleda se u posvećenosti kulturi i njenim pozitivnim vrijednostima. -Mi želimo podići svijest o društvenoj vrijednosti kulture života kao temelja za mnoge pozitivne životne procese u nama samima ali i u našem okruženju. Naša misija je postati prepoznatljiv web sajt kroz ponudu najkvalitetnijih autorski sadržaja iz specifičnih grana kulture, ali i samog života. Važnost društvene odgovornosti prema izrečenoj javnoj riječi nas upućuje da budemo maksimalno odgovorni i predani svakom sadržaju uz poštivanje najviših moralnih načela. Imati jasnu viziju koju kroz vrijedan rad i posvećenosti ostvarenju misije sigurni smo da donijeti će dobar rezultat koji će biti vidljiv i u online zajednici ali i u stvarnom životu.

Dostava “24 sata”

Dostava “24 sata”

Dostava u roku od 24 sata moguća je! -Trudimo se biti što ekspeditivniji kako bismo zadovoljili najbolje uzuse kvalitetne i brze dostave. Mi želimo da budete zadovoljni našim radom zato uz kvalitetan sadržaj trudimo se biti odgovorni i u smislu dostave koja nam je prioritet. Poštovani klijenti, naše sadržaja poput: autorskih članaka i tekstova pjesama, reklama i drugih proizvoda, po dogovoru radimo u word formatu, a dostavljamo putem email komunikacije. Moguće je dostaviti i na drugačiji način uz obavezan obostrani prethodni dogovor. Vremenski rok dostavljanja sadržaja nije ograničen, i u suradnji sa svakim klijentom ponaosob ga dogovaramo. Dakle, u određenim situacijama dostava naručenog sadržaja moguća je i putem pošte i na drugi način.