astrološki sat i planine ispred njega govore o međusobnom utjecaju planeta i događaja na zemlji, Koju hranu trebate konzumirati na Jupiterov dan

Koju hranu trebate konzumirati na Jupiterov dan

Posted on Posted in Astrologija kroz vrijeme | Znakovi, planete i sudbina, Razno │Čitaj sve i svašta izvan okvira

Koju hranu trebate konzumirati na Jupiterov dan, ako želite podići vaše energetske vibracije na viši level te biti boljeg zdravstvenog stanja pročitajte u nastavku teksta kojeg s ljubavlju dijelimo s vama.

Koji dan u toku sedmice je Jupiterov dan?

Jupiterov dan je četvrtak, posmatrano iz ugla astrologije, astrološke drevne nauke koja se bavi proučavanjem simboličkog međuutjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela i time na zbivanja na Zemlji te čovjekovu osobnost ili slijedove događaja. (Wikipedia.org)

Astrološka pripadnost dana:

  • Ponedeljak – Mjesec
  • Utorak – Mars
  • Srijeda – Merkur
  • Četvrtak – Jupiter
  • Petak – Venera
  • Subota – Saturn
  • Nedelja – Sunce

Koju hranu trebate konzumirati na Jupiterov dan

Na Jupiterov dan, kada se pokušavamo povezati s energijom širenja, sreće i obilja koju ovaj planet simbolizira, preporučljivo je konzumirati hranu koja podržava te kvalitete. Ovo uključuje hranu koja ima visoku vibraciju, bogata je hranjivim tvarima i potiče osjećaj radosti i blagostanja. Evo nekoliko namirnica koje su općenito preporučljive za konzumaciju na Jupiterov dan:

Koju hranu trebate konzumirati:

Voće: Voće poput banana, ananasa, jagoda, naranči i grožđa smatra se blagotvornim za Jupiterov dan jer su bogati vitaminima, mineralima i antioksidansima. Osim toga, voće može simbolizirati slatke plodove uspjeha i obilja.

Povrće: Šareno povrće poput špinata, kelja, batata, bundeve i tikvica može donijeti osjećaj obilja i prosperiteta. Ova vrsta povrća bogata je hranjivim tvarima i vlaknima, što podržava opće zdravlje i dobrobit.

Integralne žitarice: Integralne žitarice poput smeđe riže, kvinoje, ječma i heljde nude obilje energije i hranjivih tvari. Ove žitarice podržavaju dugotrajan osjećaj sitosti i stabilnu razinu energije tijekom dana.

Mahunarke: Mahunarke poput leće, graha, slanutka i crnog graha bogate su proteinima, vlaknima i važnim hranjivim tvarima. One pružaju dugotrajan izvor energije i podržavaju opće zdravlje.

Orasi i sjemenke: Orasi, bademi, lješnjaci i sjemenke poput bundevinih i suncokretovih sjemenki pružaju esencijalne masne kiseline, proteine i minerale. Ove namirnice podržavaju zdravlje mozga, energiju i osjećaj dobrobiti.

Med i biljni čajevi: Med simbolizira slatki okus života, a biljni čajevi poput kamilice, mente i đumbira mogu pružiti osjećaj opuštanja i unutarnje ravnoteže.

Zaključak

Važno je slušati svoje tijelo i odabrati hranu koja vam najbolje odgovara. Tijekom Jupiterovog dana, fokusirajte se na hranu koja vas hrani na više razina i podržava vaš osobni rast i blagostanje.

Napomena: U smislu osobne ishrane vodite računa da određene namirnice mogu izazvati alergijske ili druge tjelesne reakcije, stoga budite obazrivi. Svi prijedlozi koji su dati u članku, napisani su s ljubavlju i u najboljoj namjeri. Provjerene su i na osobnoj razini korištenjem isti, ali to ne znači da kod druge osobe će imati isti uticaj. Stoga ne snosimo nikakve pravne, moralne niti bilo kakve druge odgovornosti ni posljedice u slučaju vaši eventualnih zdravstvenih problema koje možete imati.

Preporučujemo

0