Priroda i mi:-Koliko ste se puta opustili uz zvuke kiše

Priroda i mi: -Koliko puta ste se opustili uz zvuke kiše?!

Posted on Posted in Autorski članci, usluge

Priroda i mi: -Koliko puta ste se opustili uz zvuke kiše?!

Priroda i mi: –Koliko puta ste se opustili uz zvuke kiše?! Ja vam mogu reći za sebe da sam bezbroj puta uživao u opuštajućim zvucima kiše pri čemu sam često puta tonuo u dubok san. Vjerujem da ste i vi, je li tako?! Priroda nam nudi najjače životne eliksire, no mi ljudi to u trci za materijalnim stvarima često zanemarujemo. Priroda nas smiruje i obnavlja, ali…

Čudno je to na dohvat nam ruke lijek a opet tako daleko, jelde? -I onda se ibretimo što smo nervozni, depresivni i namrgođeni na sve i svakoga. I svi nam budu za nešto krivi, je li tako?! A prava suština i izvor problema leži u tome što smo se otuđili od prirode. Kada ste posljednji put bili na vašoj vikendici u prirodnom ambijentu? Kada ste otišli na druženje kod rođaka na selo? Kada ste sa jevojkom prošetali uz obalu rijeke?

Zašto smo opušteni kada slušamo u šumi cvrkut ptica? Ili zašto se osjećamo tako opušteno kada smo u prilici da slušamo žubor malog potoka ili planinske riječice, čak i kada se oko nas nalazi mnogo ljudi? Slažete li se da nam prirodni šumski i vodeni ambijenti gode? Da li je to zato što nam nude frekvencije koje odgovaraju našem ljudskom tijelu. Zašto se uz prirodu mnogi izliječe?

Na sve ove upite i na još mnoga druga pitanja dobili bismo od prirode jednostavan odgovor: -Ja sam vam prijatelj! A da li smo mi pravi prijatelji prirode?

Ja mogu reći u svoje ime da se trudim biti dobar prijatelj prirodi. A šta ćete vi odgovoriti, to je vaš izbor. Zato sa puno ljubavi poklanjam vam ovaj video klip sa proljetnim zvucima kiše. Vjerujem da će i vas opustiti ovi opuštajući zvuci kiše kao što su i mene!

Poslušajte i opustite se uz blagodati prirode.