3 Najbogatija bloga govori o usješnim blogovima

3 najbogatija bloga: Uspješni primjeri

Posted on Posted in Autorski članci | Inspirativne priče i više

3 Najbogatija bloga: Uspješni primjeri

3 Najbogatija bloga: Uspješni primjeri koji mogu da posluže kao inspiracija vama da idete vlastitim stopama bloganja ako volite pisati. Blog kao poslovni alat postao je globalni fenomen. Blog više nije alat samo pukog pisanja. Sada su tu blogovi izražavanja stavova i interesa, edukacija i obrazovanja,  promocije i prodaje usluga i proizvoda, brendiranja tvrtki, itd.

Blog kao online biznis više nije samo san već je ostvarenje mnogih autora koji su se usudili da svoje ideje pretoče u konkretno blogersko poslovno carstvo. Neka vas ne iznenađuju financijske cifre koje ćemo iznijeti u nastavku članka.

Zašto?

Zato što svako carstvo pa i blogersko nastaje kao posljedica upornog ponavljanja određenih aktivnosti koje na kraju sa protokom vremena donesu i dobre rezultate. Oni su te aktivnosti ponavljali i ponavljali i dobili su izvrsne rezultate.

Dakako, isto kao što fakultet ne završavaju svi, tako ni u blogerskom poslu ne uspijevaju svi. Ko uspijeva, pitate se?

Odgovor je jednostavan, oni najuporniji. Jednostavna vizija, konkretan plan, svakodnevne aktivnosti, i istrajnost su put koji vodi do luke sreće i uspjeha.

 

Piše: Almir Đuhera

Dakle, u ovom članku za vas smo istražili koji su trenutno najbogatiji po ostvarenim prihodima blogovi na internetu. Cifre koje ostvaruju su vrtoglave ako gledamo iz očiju običnog puka. No one osobe sa vizijama kako nastaje neki posao jasno shvaćaju da iza tog novca stoji veliki rad, zalaganje, uloženo jako mnogo vlastitog vremena u stvaranje i kreiranje blogova, skupljanje informacija, ulaganja novca u promotivne kampanje, itd.

Ako sa blogom tek počinjete da radite pročitajte i ovaj članak “Kako Blog Može Postati Izvor Prihoda”

3 Najbogatija bloga: Uspješni primjeri

 

HUFFPOST

Vijesti iz SAD i SVIJETA
HuffPost


HuffPost
 (Huffington Post) – Ovo je blog za sve one koje interesuju vijesti iz SAD i svijeta, i analize koje su doduše na engleskom jeziku. No oni koji nisu najvičniji sa engleskim jezikom mogu koristiti i prevoditelja. Hoćemo reći da se isplati posjetiti ovaj blog koji obiluje korisnim informacijama.

Procijenjeni prihod Huffington Post-a u 2022. godini iznosio je 225 miliona dolara.

 

 

TECHCRUNCH

TechCrunch je blog za vas ako volite da pratite tehnološke vijesti i analize iz cijelog svijeta.  Na TechCrnchu između ostalih tema pišu i promovišu važne događaje, pišu o startupima, o AI, sigurnosti, i još mnogim temama.

Po zaradi blog možda nije kao HuffPost ali obiluje vijestima koje mogu biti zanimljive javnosti zato i jesu u vrhu  top blogova koji imaju velike prihode.

Procijenjeni prihod u 2022. godini iznosio je 30 milijuna dolara.

 

THE BLONDE SALAD

 

Moda i Lifestyle

The Blonde Salad je blog na kojem se obrađuju teme iz svijeta mode, ljepote, lifstyle i ljudi. Na blogu također obrađuju važne događaje iz svijeta mode ali imaju i vodič za kupovinu.

Ovdje ćete naići na prodaju proizvoda kao što su: ženske majice i tašnice, patike, itd.

Procijenjeni prihod u 2022. godini iznosio je 15 milijuna dolara.

 

Među pet najpopularnijih blogova koji ostvaruju velike prihode

Među pet najpopularnijih blogova koji ostvaruju velike prihode trenutno nalaze se  još ovi blogovi:

The Verge – je blog za one koji vole tehnologiju, znanost i kulturu.

Moz Blog – je blog za one koje zanima digitalni marketing i SEO optimizacija.

Ovo su trenutno top blogovi, no svakako da ima u online svijetu još mnogo sjajnih blogova koji vam mogu biti inspiracija za pisanje ali i dati vam korisne informacije, savjete i trikove. U tom smislu, za više resursa sa korisnim linkovima posjetite BAZU ZNANJA

Nadamo se da smo vam dali zanimljive informacije koje vas mogu inspirisati da nastavite da i dalje radite na svojim blogovima.

Sretno bloganje od srca vam želimo!

0