Vage i hrana - Estetika za gastro govori o jezu koje odi osobama rođenim u znaku vage stolom

Vage i hrana | Estetika za gastro stolom

Posted on Posted in Astrologija kroz vrijeme | Znakovi, planete i sudbina, Razno │Čitaj sve i svašta izvan okvira

Vage i hrana, jednostavno stol koji je estetski spremljen uz hranu koja obiluje balansom mirisa te svježim sastojcima uz raznolike obroke oduševit će osobe rođene u znaku vage.

Vage po svojoj prirodi teže balansu, harmoniji i skladu pa se tako ponašaju i kada je u pitanju kulinarsko umijeće koje one spravljaju. Ili pak žele da im drugi takav gastro užitak priušte. Da li možete zamisliti estetski savršeno postavljen stol na kojem dominira prekrasna pink orhideja uz raznolika jela koja odišu balanskom mirisa i slatke okuse ukusnih kolača prekrivenih čokoladom (iako čokolada škodi njihovom tijelu, teško mogu odoljeti) i to sve začinjeno laganom muzikom za ples?! Šta mislite kako bi reagovala vaša Vaga?

U nastavku pročitajte recept za jelo koje pogoduje osobama rođenim u znaku vage.

Otkrijte više sadržaja

Vage i hrana | Estetika za gastro stolom

Što se tiče prehrane, Vage obično preferiraju uravnoteženu prehranu koja uključuje raznoliku hranu i svježe sastojke. Predlažem jedan recept koji odgovara vagama za jelo:

Sjajan recept: Piletina s povrćem na mediteranski način

Sastojci:

4 pileća prsa, očišćena

2 žlice maslinovog ulja

2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana

1 crvena paprika, narezana na trakice

1 žuta paprika, narezana na trakice

1 tikvica, narezana na kolutove

1 patlidžan, narezan na kolutove

Sol i papar po ukusu

Sok od 1 limuna

Svježi peršin za posipanje

Upute:

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U velikoj tavi zagrijte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte češnjak i pržite dok ne zamiriše.

Dodajte pileća prsa u tavu i pržite ih dok ne dobiju zlatno smeđu boju sa svake strane.

U međuvremenu, pripremite povrće. Dodajte papriku, tikvice i patlidžan u tavu s piletinom. Posolite i popaprite po ukusu te promiješajte kako bi se svi sastojci sjedinili.

Pecite u zagrijanoj pećnici oko 20-25 minuta ili dok piletina nije potpuno kuhana.

Izvadite iz pećnice i prelijte sokom od limuna. Poslužite posuto svježim peršinom.

Ovaj recept za piletinu s povrćem na mediteranski način pruža uravnotežen obrok bogat proteinima i vlaknima iz povrća. Svojim bogatim okusom i teksturama zadovoljit će apetit svake osobe rođene u znaku Vage, dok će svježi sastojci pružiti dobrobiti za njihovo zdravlje i osjećaj harmonije.

Izvor informacija:

Preporučujemo

0