Fudbalski klub Željezničar danas gostuje kod ekipe Narva trans u okviru prvog kola kvalifikacija Europske lige. Kako je naglasio na

Europska liga: Fudbalski klub Željezničar danas gostuje u kod ekipe Narva trans

Posted on Posted in Autorski članci

Europska liga: Fudbalski klub Željezničar danas gostuje u kod ekipe Narva trans

Fudbalski klub Željezničar danas gostuje kod ekipe Narva trans u okviru prvog kola kvalifikacija Europske lige. Kako je naglasio na zvaničnoj stranici FK Željezničar  trener Slobodan Starčević u ovoj utakmici njegova ekipa ide na pobjedu, i da su svi svjesni značaja ove utakmice. Cilj je pobjeda ili postići najbolji mogući rezultat.

Prva utakmica igra se u Tallinu sa početkom u 18h po našem vremenu. A revanš se igra u Sarajevu na stadionu „Grbavica“, dana 18.7.2018.

Kako prenosi zvanična stranica FK Željezničar  utakmica će se moći pratiti putem internet live streama koji će obezbjediti estonski klub.

Sastavi:

Narva Trans: Kotenko, Ovsyannikov, Zakarlyuka, Barkov, Proshin, Škinjov, Irie, Plotnikov, Tamberg, Levercock, Poliakov (Golovljov od 31.).

Željezničar: Kjosevski – Stevanović, Bogičević, Bakrač, Pavić – Šabanadžović, Blagojević – Zajmović (Veselinović od 69.), Arežina (Hajdarević od 74.), Čurjurić (Dacić od 83.) – Krpić.

 

Trenutni rezultat nakon prvog poluvremena

Narva Trans – FK Željezničar  0:1

 

Konačan rezultat

Narva Trans – FK Željezničar  0:2

 

Strijelci

Bakrač (15 min.)

Šabanadžović (74 min.)