MBT Tour, Visit Maglaj: -Doživi dozu adrenalina iznad Maglaja. brdski biciklizam, odmor, adrenalin

MBT Tour, Visit Maglaj: -Doživi dozu adrenalina iznad Maglaja

Posted on Posted in Autorski članci | Inspirativne priče i više, usluge

MBT Tour, Visit Maglaj: -Doživi dozu adrenalina iznad Maglaja

MBT Tour, Visit Maglaj: -Doživi dozu adrenalina iznad Maglaja ako si ljubitelj prirode i biciklizma. Odavno je poznato da Bosna i Hercegovina posjeduje izvrsne brdske i planinske staze za ljubitelje biciklizma. Pa tako i samo jezgro Maglaja, čaršije koja je satkana na obalama rijeke Bosne sadrži odlične staze.

Čari Maglajske doline osjetite uz kulturno historijske spomenike i vjerske znamenitosti, stare kamene kugle nepoznatog nastanka i porijekla kao i uz nepoznanice koje nudi pećina Megara. Doživite poseban dan i kroz prirodne ljepote ovog malenog grada koji u svom srcu ima oko 30000 stanovnika.

Posjetite Maglaj

Posjetite Maglaj jer za ljubitelje ribarenja ima uređena ribarska staza na obalama rijeke Bosne. Škobalja i Smuđa, Klena a bogme i soma uloviti ovdje možete i to od 300 kilograma ako je suditi po ribarskim veselim pričama. Ako ste ljubitelji mirnijeg odmora onda su gornje aktivnosti upravo za vas. Za one koji žele više adrenalina u životu postoje druge aktivnosti koje mogu uljepšati odmor u ovom malom gradu koji leži u centru Bosne,

Dakako i sportska strana ovoga grada može vam dati poseban dan koji ćete pamtiti dugo kao relax odmor. Trčati uz rijeku Bosnu može biti za trkače na duge staze zanimljiv odabir. Za adrenalinsku dozu tu su brdske biciklističke staze koje prolaze prirodnim šumskim putevima koji su na svoj način izazovni. A pri kojima u određenim zonama treba se vrlo obazrivo pristupati.

Jednom od takvih neobično lijepih prirodnih staza iznad grada samo za almir.com.ba proveo nas je i naš sugrađanin, ljubitelj biciklizma Damir Đuhera. Uživajte u čarima prirodnih šumskih ljepota koje su odmor za tijelo i dušu. Staza koja ide putem STARI GRAD – ČILA – LITICA – TRNOVE – JANDROŠAC donosi u srce ljepote prirode uz blagi adrenalin koji daje veliko zadovoljstvo.

Pogledajte ovaj video MBT Tour, Visit Maglaj: -Doživi dozu adrenalina iznad Maglaja ako si ljubitelj prirode i biciklizma. i uživajte u čarima staze!

0