Ne vjerujete da liječi:- isprobajte odmah ovaj prirodni lijek protiv hemeroida!

Ne vjerujete da liječi:-Isprobajte odmah ovaj prirodni lijek protiv hemeroida!

Posted on Posted in Autorski članci

Ne vjerujete da liječi:- isprobajte odmah ovaj prirodni lijek protiv hemeroida!

Ne vjerujete da liječi:- isprobajte odmah ovaj prirodni lijek protiv hemeroida! Škakljiva vas guza, krvarite iz područja debelog crijeva, imate sluzi ili krvi u stolici, prate vas jaki bolovi u predjelu zdjelice, pubisa ili donjeg dijela leđa… Ne znate ili niste sigurni šta je uzrok? Navedeni simptomi su samo posljedica i upozorenje koje vama šalje vaše tijelo da morate pod hitno promjeniti vašu ishranu i način življenja. – Dakle, promjenite ishranu uz što više šetnje a što manje sjedenja.

Hemeroidi, ta bolest današnjice liječi se i, klasičnom ali još bolje i alternativnom medicinom. Klasična medicina liječi simptome, dok alternativna medicina liječi i udara u same uzroke nastalog problema. U svakom slučaju, na vrijeme razmislite šta bi mogao biti uzrok problema u vašem slučaju.

Najćešći uzrok pojave hemeroida, jeste loša hrana koju jedemo a poslije toga odmah slijedii način življenja (previše sjedenja) uz svakodnevni stres kojem ste izloženi. Hemeroidi su jedan od najnezgodniji zdravstvenih problem sa kojim se susreće skoro svaka druga osoba na zemaljskoj kugli a o kojoj se najmanje priča u društvu. Medicinari naglašavaju 4 stepena hemerodida. Prvi je najlakši a četvrti je najteži, rak debelog crijeva. Dakle, dragi čitatelji, na vrijeme pregledajte vaše zdravlje kako ne biste zaglavili u još većem problemu.

Dakle, ne vjerujete da liječi:- isprobajte odmah prirodni lijek protiv hemeroida! Niste ga do sada probali, onda navalite: -Kantarionom, krompirom i crvenim lukom u borbi protiv hemeroida. Ovaj prirodni lijek zaista djeluje, i u to ćete se uvjeriti već nakon prve terapije.

 

Ne vjerujete da liječi:- isprobajte odmah ovaj prirodni lijek protiv hemeroida!

Kantarionovo ulje za oralnu upotrebu

Jedan krompir

Jedna manja glavica crvenog luka

svinjska mast

Terapija traje 40 dana!

Kako su hemeroidi hronična bolest koja sporo dolazi, tako se strpljivo i mora liječiti! Dakle, ovaj djelotvorni recept iz dva dijela možete veoma lagano spremiti. Uzmete jedan manji krompir od njega napravite ploške koje premažete kantarionovim uljem, i stavite ploške na područje analnog otvora. Ili, još bolje ako ste spretni pa napravite čepiće koje namažete kantarionovim uljem i stavite ih u sam analni otvor. To trebate raditi što više puta u toku dana,

Drugi sastavni dio recepta, jeste da zagrijanu manju glavicu crvenog luka premažete svinjskom mašču i stavljate u područje analnog otvora pred spavanje. Najmanje tri puta promijenite oblogu od luka ili preciznije rečeno svakih pola sata. Uz to obavezno, promijenite donji veš svaki put kada mijenjate oblogu, zatim tuširajte se poslije toga, pa se obavezno umotajte u dobru deku.

Ne zaboravite terapija traje 40 dana!