Veliko finale-Danci ili Francuzi, tko će pobijediti govori o finalu Europskog prvenstva u rukometu

Veliko finale: Danci ili Francuzi, tko će pobijediti

Posted on Posted in Sportski biseri | Sve o svijetu sporta

Veliko finale: Danci ili Francuzi, tko će pobijediti

Veliko finale Europskog prvenstva u rukometu u kojem se sastaju Danci i Francuzi, danas se igra u Kelnu s početkom u 17:45. Više nije važno da li su Francuzi postigli neregularan gol u zadnjoj sekundi polufinalnog susreta s Šveđanima koji su u tom susretu sekundu prije imali loptu u svojim ruama i gol prednosti. Šveđani nisu uspjeli zadržati loptu a imali su sve u svojim rukama. Tako da ne trebaju biti kivni na aktuelne olimpijske prvake, Francuze. Možda je Makedonski sudijski par mogao i drugačije reagovati ali nije. I tu priča završava.

OTKRIJTE VIŠE SADRŽAJA

Duel u finalu izaziva veliku pažnju svjetske rukometne javnosti jer to je susret Francuske, olimpijskog prvaka i Danske, svjetskog šampiona. Obje reprezentacije na teren će izaći sa brojnim poznatim rukometnim imenima poput Mikkela Jansena, Nikole Karabatića, Dike Mema te drugih rukometnih zvijezda.

Veliko finale: Danci ili Francuzi, tko će pobijediti? Bit će to pravi rukometni spektakl, nije li tako?!

Šta vi mislite tko će pobijediti danas u duelu Danci ili Francuzi?

Za očekivati je egal utakmicu u kom po nama dajemo više šansi Dancima jer su imali najkonstantniju formu te po nama i najbolje igrali tokom cijelog prvenstva. Danci su do finala došli na krilima Niklasa Landina koji je u drugome poluvremenu protiv domaćina Njemačke izvrsno branio. Na ovoj završnoj utakmici protiv Francuske, možda je on najveća Danska prednost.

Dakako, prethodne utakmice danas ništa ne vrijede ali odista ipak mogu biti pokazatelj određenih prednosti ili mana reprezentacija. Danas se igra jedna utakmica i popravnog ispita nema. Tko će imati više zanja, energetskog potencijala ali i sreće na svojoj strain ostaje nam da vidimo kada utakmica krene. Kako su ovo stari znanci sa rukometnih takmičenja te dobro se poznaju, taktički ili drugih iznenađenja vjerujemo da neće biti. Ovo je mala repriza sa prošlog Svjetskog prvenstva koje se igralo u Poljskoj I Švedskoj. Danci su tada pobijedili te osvojili svoju treću svjetsku titulu.

Šta vi mislite tko će pobijediti danas u duelu Danci ili Francuzi?

 

Finale Europskog rukometnog prvenstva igra se u Kelnu:

FRANCUSKA DANSKA 17:45h (finale, za zlatnu medalju)

ŠVEDSKA – NJEMAČKA od 15h (za bronzanu medalju)

PREPORUČUJEMO – Zdravi obroci