2017. godina | Prognoza, trendovi i dešavanja

2017. godina | Prognoza, trendovi i dešavanja

Posted on Posted in Astrologija kroz vrijeme | Znakovi, planete i sudbina, Autorski članci | Inspirativne priče i više

2017. godina je godina  blokirana i otežana komunikacija je među državama a koja traži pravedan i uzdržan pristup. S tim da, po mom mišljenju početkom 2018. godine bit će mnogo sadržajniji razgovori uz mogućnost uspješnijih dogovora ali uz dobro i duboko skrivene aktivnosti na tom planu.

Prethodni period kao što smo svi mogli vidjeti donio je mnoge „blokade granica“, smanjenje broja turista u mnogim državama i najblaže rečeno suzdržanost prema „strancima.“ –Takav trend, i dalje će da se nastavi najmanje još do kraja 2017. godine.

2017. godina | Prognoza, trendovi i dešavanja

U 2017. godini

Inače, u 2017. godini osobe rođene u znaku Vage su napokon dobile godinu koju su očekivale jako dugo. A u 2018. Škorpije će biti na svom terenu. Dok su Strijelci trenutno u fazi dubokog sazrijevanja kroz za njih važne sudbinske životne događaje.

A sudski procesi, sudstvo i vlast bit će u fokusu javnosti koja očekuje više pravde i pravičnosti.

Običan narod će nastojati sve više da se oslobađa poruka straha od drugoga i drugačijeg koju mu serviraju „stroge vlasti“, posebno ženski dio populacije mogao bi biti više društveno aktivan posebno u sferi slobode i humanosti. Narod je željan slobode, humanosti, ljubavi i zabave, i ka tome će težiti. No nažalost, ledena vlast i skrojeni Zakoni ne idu mu na ruku.

U 2017 -toj narod je željan:

  1. Slobode
  2. Humanosti
  3. Ljubavi
  4. Zabave

Usput, savjetovao bih mnogima da budu jako obazrivi i oprezni prilikom komunikacije u javnosti, i prilikom potpisivanja dugoročnih ugovora. Iako smo ušli u period gdje Jupiter (sreća, inostranstvo, advokat, novac…) nudi luksuz, odnose raznih vrsta, ljepotu, traži sklad i harmoniju budite obazrivi da ne pretjerate u vlastitim naumima.

Znate dragi prijatelji, da poslije kiše-usija Sunce, zar ne?! –No isto tako, sjetite se poslije Sunca da zna udariti kiša, zar ne?! U 2017. godini, preporučio bih da budete ljubav, da pokušate vaše neobične talente podijeliti sa drugima i da budete svjetlo koje zrači pravednošću bez obzira da li se razvodite od voljene osobe ili ne, jer na iskušenjima se vidi ko je kakav čovjek.

A sad par riječi iz mog ugla o političarima, o ljudima iz javnosti, mladom političaru Ivanu Pernaru i uvaženoj Predsjednici Hrvatske, gospođi Kolindi Grabar-Kitarović.

 

Ivan Pernar

Mladi Ivan Pernar, satkan je od niti jakih strasti koje mu neće baš uvijek donijeti dobro. Posebno neće to voljeti one osobe skrivene duboko iza scene. Inače voli previše da kritikuje što drugima baš i ne godi, te u tom pogledu trebao bi pronaći mjeru. Pokušava da konkretnim potezima i djelovanjem potkrijepi ono što govori, no ni to se ne sviđa njegovim protivnicima koje kroz analizu kojoj je vičan, dotakne. Pronicljivo i skoro detektivski, umno voli da istražuje i analizira neistražene stvari. No moglo bi se desiti da često zbog njih „strada.“ Njemu tek slijedi relativno uspješan period kroz četiri godine, u 2021.

 

Kolinda Grabar-Kitarović

Uvažena Predsjednica Hrvatske, gospođa Kolinda Grabar-Kitarović je osoba čije tijelo isijava snažnom zavodničkom crtom. -A snažno srce, unutrašnja potreba duše, tvrdoglavi um i skoro svaka njena aktivnost teže ka istom cilju, a koji je zacrtan kroz želju za bogatstvom, vlastitim stabilnim obiteljskim statusom i dobrom hranom. Inače voli da dominira onako šefovski i oštro, iako se na samu akciju pokreće sporije. No kad krene, onda je tvrdoglava, uporna i pomalo ljubomorna.

Inače teži osobnoj stabilnosti koju želi što duže da zadrži. Sazdana je od zemlje koja dominira i nešto manje vatrenog poriva. Inače, nedostaje joj emocija i želje za stvaranjem dobrih odnosa. A što se tiče posljednje izjave koja je odjeknula kao zakašnjelo detonirana bomda u javnosti, uvjeren sam da će biti još ovako kratko sročenih tvrdoglavih izjava u javnosti sa njene strane, koje će remetiti stabilnost cjelokupnog regiona.

I na kraju, dragi prijatelji, SRETNU i uspješnu 2017. godinu želim cjelokupnom timu našeg omiljenog magazina „AURA“ , vama dragi čitatelji, kao i svim ljudima dobre volje širom svijeta.

 

Arhiva/ Autorski članak za Magazin Aura

Preporučujemo

0