U Fokusu - Berin Abidović, privatni geometar

U Fokusu – Berin Abidović, Privatni Geometar

Posted on Posted in Autorski članci, Marketing | Oglasite se s nama

U Fokusu – Berin Abidović, Privatni Geometar

U Fokusu – Predstavljamo vam Berina Abidovića, privatnog geometra i vlasnika OR „GEO-POINT“ – stručnjaka koji će vam pomoći u identifikaciji granica parcela, iskoličenju objekata izradi geodetske situacije i pružiti savjete o diobi i cijepanju nekratnina.

OR „GEO-POINT“ i Berin Abidović, kao privatni geometar, je vaš pouzdan partneru u svim pitanjima vezanim uz nekretnine i zemljišne poslove.

Piše: Almir Đuhera

 

Sada da kažemo nešto više o oblasti kojom se bave i šta mogu očekivati klijenti. Pa krenimo redom.

 

OR „GEO-POINT“ i Berin Abidović su vaš pouzdan partner

Kao što smo naveli ovo su konkretne aktivnosti na terenu kojima na stručan način pristupa Berin Abidović:

  1. Identifikacija granica parcela
  2. Iskoličenje objekata
  3. Geodetske situacije
  4. Savjeti diobe i cijepanja nekretnina

U Fokusu – Berin Abidović, Privatni Geometar

Dakle, šta mogu očekivati vlasnici, investitori, građevinske tvrtke i druge stranke u nastalim situacijama?

Zasigurno od strane OR „GEO-POINT“ i Berina Abidovića, svi klijenti će dobiti kvalitetnu pomoć i savjete pri rješavanju raznih zemljišnih pitanja, kao i stručnu obradu dokumentacije i preciznog rada na terenu

Za one koji su zainteresovani ili u potrebi za rješavanjem određenih pitanja uz nekretnine i zemljište dajemo nešto više informacija o onome čime se na terenu bavi vaš pozdani partner OR „GEO-POINT“ i Berin Abidović.

1. Identifikacija granica parcela

Identifikacija granica parcela je nekada bila vrlo dugotrajan proces. No sada uz relevantnu dokumentaciju i savremene uređaje s konkretnim terenskim istraživanjem geometar precizno određuje granice vaše parcele. Dakle, kod kupoprodaje, izgradnje i legalizacije nekretnina stručan geometar je nesumljivo od vitalne važnosti.

2. Iskoličenje objekata

Ponekad klijenti imaju potrebu da se jasno označe pozicije objekata na terenu. Naravno, i to je usluga koju nudi OR „GEO-POINT“.

Tom se uslugom, konkretnim količenjem jasno osigurava da se objekti grade u skladu sa planovima i propisima, te da se izbjegavaju moguće razmirice, svađe i sporovi s okolnim vlasnicima.

3. Geodetske situacije

Šta je geodetska situacija objekata? Mnogi to ne znaju, pa ukratko da pojasnimo i približimo običnom čovjeku. geodetska situacija objekata je dokument koji sadrži sve bitne informacije o zemljištu i nekretninama.

Kroz ovaj dokument svaki geometar, pa tako i Berin Abidović, vlasnik OR „GEO-POINT-a“ priprema ovu situaciju kako bi vlasnicima i potencijalnim kupcima pružio jasne i precizne podatke o parceli, građevinskim objektima, granicama, susjednim nekretninama i drugim relevantnim informacijama.

4. Savjeti diobe i cijepanja nekretnina

Stručan savjet diobe i cijepanja objekata je još jedna usluga koju nudi OR „GEO-POINT. Stručan savjet koji će klijenti dobiti je u biti postupak podjele zemljišnih parcela ili nekretnina na više dijelova. U tom smislu, geometar procjenjuje izvedivost diobe i cijepanja objekata, te izrađuje planove i dokumentaciju potrebnu za pravni postupak dijeljenja imovine.

OR „GEO-POINT kao pouzdan partner zasigurno će pristupiti na profesionalan način svakom predmetu, uz precizan rad, te brzu i kvalitetnu uslugu. Stručnost, iskustvo i tehnička oprema stoje iza Berina Abidovića, privatnog geometra a koji omogućuju rješavanje raznih zemljišnih pitanja na pouzdan način.

Ako tražite stručnjak za geodetske aktivnosti onda ste na pravom mjestu.

 

Kontaktirajte OR „GEO-POINT

KONTAKT PODACI

OR.”GEO-POINT” vl. Abidović Berin
Tržni centar bb,
Maglaj, 74250 BiH
Mob.: +387 (0) 64-441-5477

Email: geopointmaglaj@gmail.com