Fitness na otvorenom u Maglaju!

Posted on Posted in Autorski članci

Fitness na otvorenom u Maglaju!

Fitness na otvorenom u Maglaju! – Ovo je još jedna od niza neobičnih ali jako zanimljivih vijesti koje dolaze do ušiju građana Maglaja u 2018.godini. Koliko će ljudi dohvatiti „vlastitim ušima“ upućeni poziv od strane JU Dom kulture “Edhem Mulabdić” Maglaj, i koliko će se sugrađana odazvati zaista nije u ovom momentu bitno?!

Bitno je da oni zainteresirani koji dođu na plato ispred Doma kulture budu radosni, opušteni i zadovoljni fitnessom na otvorenom jer ovo je nešto novo u našem malom gradu. Poseban je gušt trenirati u grupi, to kao sportaš još od mladih dana znam. I zbog toga svakom bi preporučio da se bavi sportom a koji je u skladu sa osobnim karakterom i fizičkim predispozicijama. Dakako, ovaj događaj više će obradovati žene, a manje muškarce. No ovaj put od srca preporučujem svima da pronađu unutrašnji razlog da izađu van i da svoju svakodnevnicu učine raznovrsnijom a time i da budu sretniji. A da, i na kraju savjet: “Ne gledajte šta će drugi reći, već pronađite razlog da učestvujete na ovom lijepom događaju.

Prenosimo poziv na događaj sa Facebook stranice JU Dom kulture “Edhem Mulabdić” Maglaj

Dragi naši, svi van!

JU Dom kulture “Edhem Mulabdić” Maglaj poziva Vas da nam se pridružite u srijedu 18.07.2018.godine sa početkom od 19,00 sati na Platou ispred Doma kulture.

Ovog puta smo pripremili niz sadržaja i aktivnosti za sve generacije, za veliku i malu raju.
Draga naša dječice dođite da se igramo, zabavljamo, pjevamo i plešemo. Mi vam nudimo mnoštvo sportskih rekvizita za igru, pjevaćemo skupa i plesati. A dok se vi igrate sa vršnjacima, mi imamo iznenađenje za vaše mame, tate, sestre…-NEZABORAVNI FITNESS TRENING SA VRSNOM LEJLOM ŠEBIĆ.

Mi smo spremni, čekamo samo na Vas, dođite da se zabavimo zajedno i provedite svoje vrijeme sa svojim vršnjacima.

Čekamooooo Vas.

Plato ispred Doma kulture

Srijeda, 18.07.2018.godine sa početkom od 19,00 sati