Ljetovanje u Neumu – Apartmani KRISTIĆ

Posted on Posted in Autorski članci, Marketing

Ljetovanje u Neumu – Apartmani KRISTIĆ, koji se nalaze u samom centru Neuma na dvadesetak metara od morske obale mogu vam upotpuniti ljetnji ugođaj jer svojim položajem omogućuju da dok pijete omiljenu kafu sa vašom voljenom osobom, vi sa balkona vidite prekrasne septembarske zalaske sunca. Za one koji vole muziku uživo blizina restorana zasigurno će biti plus jer sa terase moći ćete da uživate u raznovrsnim muzičkim notama koje će vas opustiti.

Ljetovanje u Neumu – Apartmani KRISTIĆ

Zaista kroz život imao sam priliku da obiđem mnogo turističkih mjesta, poput Dubrovnika kojeg osjećam u duši po tetki Devli, Lokrumu i Stradunu. Splita pamtim po lijepoj Rivi i maratonskoj utrci. Sjajne gradove, Makarsku i Zaostrog po odličnim kampovima pamtim. Dok iz Trpnja još eho muzike Drugog načina odzvanja mi u ušima. Baških voda po šetnjama se sjećam, dok Ulcinja po pjeskovitoj plaži doživljavam.

Da, zaista mnogo turističkih mjesta sam obišao i sjećam se tih putovanja rado. No ove 2022 godine, posrećilo mi se da sa balkona apatrmana “Kristić” doživim onaj romantični sjaj u oku dok posmatram kako se zlatno sunce i crvenkasto nebo na obzorju dodiruju slatko. Dok na tom istom mjestu kroz rujne oblake leti 5 aviona, taman tada dok iznad njih dramatični tamni oblaci daju dodatnu dramatičnu čar cijeloj slici. Tako da, Neum ću do kraja života po tom očaravajućem prizoru pamtiti.

Apartman na broju sedam, iz kojeg vam ovu priču pišem možete doživjeti kroz fotografije u galeriji. A evo i da ga kratko opišem. U fizičkom smislu, sastoji se iz prostrane spavaće sobe, mini kuhinje u sklopu dnevnog boravka, kao i kauča na razvlačenje na kom dvoje manje djece mogu spavati u sklopu dnevnog boravku. Te, za mene najljepšeg dijela apartmana, balkona sa pogledom na more. I naravno, kupaonice sa tuš kabinom.

Dakle, apartman na broju 7 je klimatizirani smještajni kapacitet sa besplatnim Wi – Fijem, televizijskim kanalima, balkonom sa pogledom na more smještenim u samom centru Neuma koji je udaljen od najbliže plaže 20 tak metara.

Apartmani “Kristić”, u ponudi imaju više smještajnih kapaciteta koji se nalaze u sklopu jednog objekta. A blizina same plaže, prodavnica za snabdjevanja, restorana hrane, pošte, te drugih objekata koji odmor mogu učiniti lakšim zasigurno daju dodatnu pogodnost na osnovu kojih klijent baš Apartmane “Kristić” može uzeti kao svoj odabir.

I na kraju, toplo preporučujem apartmane Kristić na osnovu osobnog iskustva!

Apartmani KRISTIĆ – 3 ZVJEZDICE

Apartman na broju sedam

Wi Fi – DA

Klima – DA

Frižider – DA

Televizija – DA

Balkon – DA, sa pogledom na more

Dnevni boravak / Kauč na razvlačenje – DA

Udaljenost od plaže – 20 metara

 

Kontakt osoba – Gospođa Marica Kristić

Mobilni telefon +38763 104 079