Popularni Nole najavio je povratak na teniske terene od 1.1.2018. godine, a zahvalio se svom timu, porodici i sponzorima koji su sve ove godine uz njega.

Novak Đoković-Nole napušta teniske terene na određeno vrijeme

Posted on Posted in Astrologija, Autorski članci, Psihologija

Teniski as Novak Đoković-Nole, 27.6.2017 godine, održao je konferenciju za štampu kako bi otklonio sve špekulacije koje su mediji u proteklim danima objavljivali o njemu i njegovoj povredi.

Novak Đoković-Nole održao konferenciju za štampu

Potvrdio je da nakon detaljnih pregleda i ozbiljnih konsultacija kod doktora u Srbiji i u svijetu, ali i u suglasnosti sa svojim timom donio odluku da se povuče sa teniskih terena na šest mjeseci. Nimalo ugodna odluka morala se donijeti u cilju saniranja povrede lakta koju vučem već godinu i pol dana, a kako bi spreman dočekao novu sezonu, riječi su jednog od najboljih tenisera današnjice.

Istakavši podršku Andrea Agasija u ovom periodu a koji je prihvatio ponudu da bude u njegovom timu od 2018.godine. Popularni Nole najavio je povratak na teniske terene od 1.1.2018. godine, a zahvalio se svom timu, porodici i sponzorima koji su sve ove godine uz njega.

 

Popularni Nole najavio povratak na teniske terene

Inače, jedan od najpopularnijih ali i najuspješnijih tenisera današnjice rođen je 22.5.1987. godine, u Beogradu. Nole je rođen pod „svjetlima“ veselih Blizanaca, koji svojim umom i nestašnom znatiželjom nastoji da dokuči što više životnih spoznaja u različitim životnim oblastima u manjoj ili većoj mjeri.

Teniski mag, Nole je osoba znatiželjna srca vođena suncem na prvim stepenima Blizanaca. Dakako, krasi ga bistrina uma, te hitrost pokreta ruku i nogu na što upućuje Merkur u svom sjedištu u Blizancima a to dokazuje već godinama na teniskim terenima širom svijeta.

Njegova ljubav za stabilnošću na ljubavnom polju reflektuje se kroz zavodničku Veneru u Biku, ali mu nisu strana dobacivanja lijepih i senzualnih djevojaka. Također, Nole vrši odabir hrane na snažano tradicionalno temeljit način i u suradnji sa svojim najbližima. Zasigurno će nedostajati svojim teniskim fanovima svojim odsustvom sa bijelih terena, no ništa manje neće njemu osobno teško pasti izolacija i osjećaji usamljenosti koje će imati u sljedećem periodu.

I na kraju da dodam, pitam se da li je upravo tranzitni retrogradni Saturn (Profesija, zglobovi, kosti, bol, odsustvo, blokada…) u Strijelcu (Tenis, sportista, sreća, pobjeda, inozemstvo…) mogući vijesnik njegovog dužeg odsustva sa teniskih terena koji kao „okidač“ odvaja ga na neko vrijeme od novih pobjeda na teniskim terenima.

Ne zaboravimo da upravo njegov retrogradni Saturn u Strijelcu nalazi se u natalu na “klackalici” nasuprot Merkura u Blizancima koji je u doticaju sa fiksnom zvijezdom Belatrix koja daje čast, slavu i bogatstvo ali i Nihalom koja se često veže za tenisere.