Niste istinski sretni?! Onda odmah, pročitajte ovih 15 savjeta za istinsku unutrašnju sreću, i učinite vaš život smislenijim, vedrijim i veselijim.

3 ključa za ostvarenje najslađih snova

Posted on Posted in Autorski članci, Psihologija
3 ključa za ostvarenje najslađih snova

Imate li vi svoje slatke snove? A koristite li 3 ključa za ostvarenje najslađih snova? Znajte, kada „san“ pretvorite u želju, a tu želju obavezno pretvorite u konkretnu namjeru, onda se tek „snovi“ ispunjavaju i čuda zaista postaju moguća. Meni su ova 3 ključa za ostvarivanje najslađih snova zaista pomogla kod izdavanja prve knjige pod naslovom  „Djevojka iz Zemlje piramida.“ Da budem sasvim iskren, knjiga je objavljena u samostalnoj nakladi i bez prebijene marke u džepu u danima konkretizacije namjere, vjerovali ili ne! Zato vjerujem gospodinu Trampu i drugim osobama iz oblasti nekretnina kad kažu da je prvu nekretninu moguće kupiti bez „marke u džepu.“

Dakle, koristite ova 3 ključa za ispunjenje vaših snova, i život će vas iznenaditi konkretnim primjerom kako može biti lijep:

  • San-Vizualizacija
  • Želja-Konkretizacija
  • Namjera-Ispunjenjenje sna
Javno testiram 3 ključa za ostvarivanje najslađih snova

Ovdje ću se javno obavezati da testiram ova 3 ključa za ostvarivanje najslađih snova na osobnom najslađem snu pod nazivom „gradovi ljubavi.“ Inače, moj slatki san kojeg godinama sanjam i velika želja duše jeste, da posjetim gradove ljubavi: Beč, Pariz, Barcelona, Madrid i Prag. Koji bi to merak bio meni koji godinama o tome sanja, posjetiti centar Beča, slikati se pored Ajfelove kule, osjetiti šmek Barselone, vidjeti Ronalda i Santjago Bernabe stadion, ili okusiti čari Praga?! Koji bi to merak bio, meni koji godinama o tome sanja, možete zamisliti? Dakle, krećem od danas, dana 2.6.2017. u 08:00h sa vizualizacijom, pa šta bude. Vjerujem da je dovoljan vremenski okvir od 12 mjeseci za ispunjenje sna. A fotografijama potkrepljujem, naravno, posjete gradovima, uspijem li ostvariti san. Dakle, ako posjetim bar dva grada do 2.6.2018. godine, onda zaista 3 ključa za ostvarivanje najslađih snova potvrđuju svoju učinkovitost!!!

Probajte i vi, jer život nema reprizu! -Ostvarite svoje snove!