Pogled iz drugog ugla...Život je igra koju svako igra na svoj način, slažete li se?! No znajte ne vidi se život samo očima, već i srcem, pa i dušom

Pogled iz drugog ugla na Blaža Baku Sliškovića-“Genija”

Posted on Posted in Astrologija, Autorski članci, Psihologija

Pogled iz drugog ugla na Blaža “Baku” Sliškovića-Genija

Kada svijet posmatramo vlastitim očima, vidimo stvari i događaje onako kako bismo mi željeli da ih vidimo. I najćešće pri tome svemu, ne vidimo istinu ali… Život je igra koju svako igra na svoj način, slažete li se?! No dragi prijatelji, znajte ne vidi se život samo očima, već i srcem, pa i dušom. Ovaj put u tom smislu, mali osvrt na fudbalskog čarobnjaka Blaža „Baku“ Sliškovića kroz pogled iz drugog ugla. No prije toga jedno pitanje za sve nas, da li čovjek koji je vodio selekciju Bosne i Hercegovine i koji je tu istu selekciju doveo na gol od jednog velikog međunarodnog takmičenja, zaslužio je da ga se „etiketira i napada“ ?

Neka svako sebi da odgovor na pitanje, a ja ću samo reći… -Nažalost, sve više, svi Mi, postajemo ogledalo političara koji jedno rade, drugo pričaju a treće misle. Nažalost, svi Mi, i to sve više gubimo one prave vrijednosti koje čovjeka čine čovjekom. A to znači, da sve manje u nama ima poštovanja, kulture, sporta… Nažalost. Dakle, svi bi da budu poštovani i priznati ali da istovremeno oni mogu druge „nepoštovati i jahati.” No upitao bi sve nas, da li zaista kao na primjer, navijači mogu biti poštovani ako ti isti navijači druge ne poštuju? -Probajte ne poštovati vašu ženu, i vidjet ćete kao rezultat vašeg ponašanja da ubrzo odletjeti će drugome u krilo, zar ne?!

I na kraju, s ljubavlju dijelim ovaj moj citat kojeg bi iskreno mnogima preporučio da zapamte…

“Ako poštuješ druge, i bit ćeš poštovan od drugih, a ako se rugaš drugima i tebi će se drugi rugati“

Astroosvrt na fudbalskog čarobnjaka Blaža „Baku“ Sliškovića

Blaž „Baka“ Slišković rođen je u Mostaru, u vrijeme „vladanja“ horoskopskog znaka Blizanaca. Znatiželjnost i lepršavost njegovog srca vidljiva je na svakom gegu i pokretu kojeg je učinio u životu. Nažalost, veoma često ponašanje njegovog srca nisu drugi razumjeli. I veoma često zbog osobnih izbora imao je problem s novinarima, pa i navijačima. No lucidnost i maštovitost njegove fudbalske čarolije niko mu ne može osporiti, zar ne?! A čemu, prije svega, može zahvaliti se unutrašnjoj maštovitosti duše, zatim dubokom uvjerenju i shvatanjima potrebe drugih na fudbaskom terenu, te ljubavi prema sportu ali ujedno i snažnom porivu za pobjedom na domaćem terenu, iako najveći problemi i otpori prema njemu dolazili su iz „vlastitog doma.“ Inače, ne bi me iznenadilo da je u mlađim danima „loš porok“ uticao na njegovu karijeru. I da dobrim dijelom zbog toga, nije dao ono sve što je mogao na fudbalskom terenu.

Sa ljepšim spolom ne bi trebalo da je imao većih problema, jer strasti dominiraju uz zanimljiv ljubavni život. Istovremeno, dobar odnos Venere iz Raka i Mjeseca iz Riba nudio mu je onaj umjetnički impuls na fudbalskom terenu, kao i relativno dobro sređen emotivan život. 2017 i 2018 godina su mu naklonjene, a osobe rođene u znaku Ovna ga baš ne simpatišu i vrlo često donesu mu razočarenje, dok su mu mnogo naklonjenije osobe rođene u znaku Vage kroz koje dobija ljubav, poštovanje i domaćinski odnos. Također, i kroz osobe u znaku Škorpija iz sjene dobija satisfakciju.

Ponekad vrijedi upotrijebiti pogled iz drugog ugla kako bi naš osobni život postao zanimljiviji i nama samima, a ne samo drugima. Usudite se promjeniti vaš život u tri koraka . Želite li više astrološki tekstova pročitati, posjetite portal >>>>> aura.ba