5 Besplatnih šablona banera dimenzija 1000 x 250 px

5 Besplatnih šablona banera dimenzija 1000 x 250

Posted on Posted in Autorski članci, Grafički dizajn, Marketing
Happy new year 2023 - Template banner
Happy new year 2023 – Template banner – Free download

5 Besplatnih šablona banera dimenzija 1000 x 250 px za vaš reklamni projekat koji se mogu dodatno obraditi i prilagoditi vašim potrebama možete preuzeti potpuno besplatno. Naravno, atribucija nije obavezna, ali ako želite podržati moj rad, tamo gdje je realno moguće bio bih vam zahvalan ako biste spomenuli me kao autora. Ako želite podržati moj rad to možete učiniti putem dole navedenog linka.

Kopirajte ovaj link >>> Almir Đuhera –Mirić na almir com.ba

Piše: Almir Đuhera -Mirić,

12.12.2022.godine

5 Besplatnih šablona banera dimenzija 1000 x 250 px

Šablone koje sam pripremio s ljubavlju i sa željom da vam budu od pomoći uradio sam u GIMP -u, odličnom programu za obradu i kreiranje slika. Inače sa GIMPOM možete odraditi sve što zamislite u dizajnerskom smislu: Baš sve, od elegantnih šablona za knjige , preko šablona za objave na društvenim mrežama, savršene gradijentne pozadine, pa do nevjerovatno iskreiranih fotografija. Granica je vaša mašta i kreativnost.

Dimenzije šablona

Dimenzije šablona 1000 x 250 px

Tema šablona: Razne oblasti

Namjena šablona: Višenamjenska

Format: PNG

Različite veličine banera

Dakako, postoje različite veličine banera. I naravno da, svako u skladu sa svojim odabirima bira samu veličinu banera, boju, tekst, itd. Po mom odabiru ova veličina je odlična jer daje jasan i pregledan tekst na različitim veličinama ekrana. A složit ćemo se da je preglednost banera vrlo važna u svijetu interneta, zar ne?!

Na priloženoj fotografiji možete vidjeti i druge veličine kooje se vrlo često upotrebljavaju a u skladu su sa Googleovim vrijednostima jer Google je lider koji postavlja standarde na polju reklama.

Zašto trebate postaviti baner na web sajt almir.com.ba
Zašto trebate postaviti baner na web sajt

 

Baneri su vrlo učinkovito marketinško sredstvo koje za vas trči maraton na duge staze. Dakle, ako želite saznati nešto više o tome pročitajte u članku >>> Zašto trebate postaviti baner na web sajt

Sa nadom da će vam šabloni biti od pomoći srdačno vas pozdravljam.

U koliko negdje zapnete sa šablonima ili poželite dodatnu obradu šablona možete me kontaktirati putem >>> Instagram profila >>> logoroyal38