Balkanski vidovnjaci, astrolozi i numerolozi predviđaju šta nas čeka u narednoj godini...

Škorpioni došlo je vaših pet minuta!

Posted on Posted in Astrologija, Autorski članci

Škorpioni došlo je vaših pet minuta-Ona i on, u ljubavi! Da, zaista došlo je vaših pet minuta nakon višegodišnjeg turbulentnog vremena, i čekanja da vam se život promijeni na bolje. Sada ste baš u takvom periodu kada ćete osjetiti veliko olakšanje a mnoge probleme riješiti na iznenađujuće lagane načine. Planeta sreće Jupiter u oktobru 2017 ušla je u vaš znak, i tu će se zadržati duže vrijeme. Dakle, iskoristite pozitivan period da napravite pozitivan iskorak u svom životu. Sada je pravo vrijeme za to.

Ona i on, ponašanje u ljubavi!-Općenito

 

ONA-ŠKORPIONKA

Škorpionka žena sa sobom nosi dar akcije, duboke strasti i plahe prirode. Tu u vašem srcu nema mjesta za mir ili pasivnost, zar ne?! Sasvim sigurno niste od onih mirnih, tihi i pasivnih žena koje čekaju da život prođe. Vi, zasigurno vođeni dubokim strastima u slučaju da se odlučite za nekog partnera idete spremno do samog kraja.

Za vas važi krilatica – Ljubav do smrti, je prava ljubav! Strasti, seksa, uzbuđenja, borbenosti ali i dominacije i opsesije uvijek tražite bar malu čašicu više da popijete. Kada osvajate vođeni dubokim unutrašnjim instiktom idete do kraja, spremni po svaku cijenu u ljubavnoj bitci da pobijedite. Zar ne, niste navikli na poraze a kada se dese oni vas snažno poput orkana zabole?!

Kako imate jaku intuiciju zasigurno onaj prvi dojam o osobi koju želite veoma često bude tačan. Dakle, dobro i vješto koristite inuticiju ali time imate i višak vlastite sigurnosti  u svoje dojmove pa često poželite da dajete savjete i drugima kako da se ponašaju u ljubavi ali znajte da se takvo dominantno ponašanje ne sviđa uvijek svima. Dakako,kako ste nezavisne prirode, vi ipak tvrdoglavo ustrajavate na tome jer sve radite po vlastitoj šemi u glavi.

Škorpioni došlo je vaših pet minuta!

Kao što i sami znate i osjećate, za vas zaista je jako važna fizička ljubav pri tome gledajući uvijek jednim velikim povećalom na fizički izgled partnera. Jednostavno partner bez fizičkog erotskog šarma vas ne privlači. On mora imati i sebi x faktor da biste se njemu prepustili, u njegove za vas poželjne ruke.

Dakle, kada uvidite poželjnu žrtvu koju osvajate vi pristupite igri zavođenja, zar ne?! Sasvim jednostavno ulazite u ljubavnu igru, jer kako volite da dominirate vi pojavom pronađete način da izazovete i zavedete muškarca kojeg želite. Ta fizička vatra rasplamsava vašu unutrašnu iskru i izaziva u vama poriv  da se predate nesebično i bez zadnjih namjera, onako čisto do samog kraja.

Pružili vam voljena osoba svakodnevne strasne ljubavne igrice, i nesebične znake pažnje bit ćete odana supruga. No ako naletite na slabijeg muškarca koji plovi tihim vodama bez želje za akcijom, sasvim sigurno kad tad će doći do kraha vaše veze ili braka, jer vama je u krvi uzbuđenje i akcija, zar ne?!

ON -ŠKORPION

Škorpioni neustrašivi muškarci su uvijek u potrazi za kratkotrajnim vezama i lahkim avanturama željni čarolije ljubavi kao nezajažljivi ljubavnici. Često sliče Ovnovima koji igraju na prvu loptu. Dakako mora biti pri tome svemu i one slatke čari duboke senzualnosti i igre zavođenja. No jedno je sasvim sigurno u prkos  etiketi „nezajažljivog ljubavnika“ u slučaju da naletite na osobu koja će biti spremna na razne vrste uzbuđenja i više akcije, vi zasigurno postajete odan suprug koji će voljenu ženu usrećiti do kraja i to do same smrti.

Niste vi poput muškarca Lava koji samo zbog ega skidao bi svakoj „krunu sa glave“, bar što se samog nevjerstva tiče. Jer vatreni znaci Ovan, Lav i Strijelac i njihova energija u tome ipak prednjače, zar ne?! Ono što može biti sa jedne strane pozitivno istovremeno može za vas biti i negativno, jer vi volite i mrzite sa podjednakom silinom. Nema mjesta balansu kod vas kao što to rade Vage. Vaša smjelost i fanatičnost izdvaja vas od ostalih muškarca iz okruženja.

Jednostavno za vas nema sredine i to zna biti veliki problem po vas. Još jedna stvar koja vas izjeda jeste ljubomora koja zna da u vama stvara stalno nepotrebne sjenke sumnji prema partneru. Iako je ljubomora sastavni dio vašeg karaktera to ne znači da ne znate da volite. Inače, i vi kao i žena Škorpionka, obavezno padate izrazito na fizičku privlačnost suprotnog spola, zar ne?! Još ako partnerka pokaže malo izazovne erotike prema vama vi ste onda spremni na bitku do pobjede i do samog kraja ju igrate.

Poznati Škorpioni: Winona Ryder, Demi Moore, Meg Ryan, Leonardo Di Caprio, Diego Maradona, Mile Dumpor, Indira Gandhi, Grace Kelly, Bud Spencer…