Balkanski vidovnjaci, astrolozi i numerolozi predviđaju šta nas čeka u narednoj godini...

Muškarci u ljubavi: -Djevice su najmanje strastvene… A Ovnovi?!

Posted on Posted in Astrologija, Autorski članci

U astrološkom smislu znate li da muškarci u ljubavi: -Djevice su najmanje strastvene… A Ovnovi?! A znate li šta je vaš voljeni partner u horoskopu: Možda Blk materijalista, vjetropirasta Vodolija ili ledeni kamen Jarac…?! Kako se vaš partner ponaša u ljubavi prema vama, da li ste zapazili određene uobičajene njegove navike i sviđaju li vam se?

Često me pitaju koji astrološki znak najvatreniji je u ljubavi. A ja odgovaram ovako: Zasigurno prava slika nečijeg ponašanja na ljubavnom planu najbolje se može saznati iz natalne karte natusa. Nemojte zaboraviti da je svako od nas jedinstvena osoba i sa svojim specifičnim emotivnim, seksualnim i drugim potrebama. Dakle, sagledavajući svaki znak ponaosob primjetio sam da određena ponašanja manifestuju se kod svakog znaka u manjoj ili većoj mjeri.

 

Muškarci u ljubavi: -Djevice su najmanje strastvene… A Ovnovi?!

Djevice

Po mom mišljenju, muškarci Djevice zbog konstantne potrebe za analizom, traženjem savršenstva i okrenutosti previše ka praktičnoj strani života najmanje su strastveni na ljubavnom polju. Imam osjećaj da za njih je ljubav – matematika.

Blizanci

Do Djevica odmah bih stavio muškarce Blizance, kojima potreba za flertovanjem daje smisao da uvijek imaju dvije trebe pored sebe. Njima je ljubav čisto igra osmjeha i znatiželja novog iskustva.

Rakovi

Muškarci Rakovi u ljubavi često griješe jer budu suviše emotivni a željeli bi imati siguran dom. A kako znamo nije sav ženski spol stvoren samo za dom i rađanje djece. E baš to ne mogu da svare nježni muškarci željni stalnog razgovora poslije seksa, jer nisu sve žene stvorene samo da daju emocije.

Jarci

Muškarci Jarci su teški za ljubav i do njih je jako teško doći. Najčešće su zaljubljeni u karijeru. A ako im naleti prava osoba pod ruku  koja zna kako da otopi led oko njihovih srca onda postaju pažljivi i odani.

Ribe

Muškarci Ribe se zagube u moru romantičnosti i iealizma, pa ih partnerka ne shvata ozbiljno. Često njihove partnerke pomisle da muškarci glume pri čemu se rađa i nepovjerenje. Usput da dodam da njih kroz život najćešće vode platonske ljubavi

Vodolije

Muškarci Vodolije su skloni eksplozivnosti i prevelikoj samostalnost. A ako uz to dodamo da vole intrige pa i mnogo veza, onda neka nas ne čudi što nisu najstrastveniji u ljubavi a niti su plaho odani. Vole neobićne ljubavi pa tako i strast pokazuju na originalan način.

Vage i Bikovi

Vage i Bikove vodi planeta ljubavi-Venera. Tako da na ljubavnom planu najviše se eksponiraju, Vage su koketne osobe dok su Bikovi odlični ljubavnici. Prvi će vas zavesti na nekoj umjetničkoj izložbi pri čemu će upotrijebiti sve svoje šarmerske atribute. Dok drugi, Bikovi, vode vas direktno u restoran na dobru klopu i piće pri čemu se ne libe da vas odvedu poslije i u krevet..

Ovnovi i Škorpije

Za Ovnove i Škorpije moglo bi se reći da vole lahke avanture sa malom razlikom pri tome  jer ako muškarac Škorpija zavoli onda voli do smrti, a Ovnovi zavole srcem pa dokle traje neka traje.

Strijelci

Strijelac poštuje ozakonjenu vezu iako u njemu titraju iskrice avanture. Pa kako poštuje „pisane i nepisane“ zakone on će nastojati vatreni dio sebe ispoljiti u vezi više kroz konzervativni dio sebe jer često su to osobe koje poštuju i vjeru.

Lavovi

I na kraju, kraljevi strasti! Muškarci Lavovi su uvijek kraljevi ljubav, ili bar nastoje biti manje ili više. Kako u životu sve žele da bude dostojanstveno, elegantno, baš onako kraljevski i na ljubavnom planu isto se ponašaju. Gladite im kosu i hvalite ih, i bit će vaši za cio život. No u dostojanstvo im nikako ne dirajte jer ćete time ih izgubiti.