3 načina da „natjerate“ omiljenog muškarca da dobrovoljno radi ono što Vi zaželite

3 načina da „natjerate“ omiljenog muškarca da dobrovoljno radi ono što Vi zaželite

Posted on Posted in Autorski članci, Psihologija

3 načina da „natjerate“ omiljenog muškarca da dobrovoljno radi ono što Vi zaželite

3 načina da „natjerate“ omiljenog muškarca da dobrovoljno radi ono što Vi zaželite gledano kroz psihološki niti života donose vam šansu za bolji partnerski odnos. Dakako, u 95 % slučajeva od nas se traži da izmijenimo naše navike kako bismo postigli bolji odnos sa voljenom osobom što priznat ćemo nije uvijek lahko učiniti. Slažete li se?.

Upotrebljavate li kakvu strategiju, drage žene, kada ste u dodiru sa voljenom osobom?

Željele biste, a niste sigurne kako upotrijebiti 3 načina da “natjerate” omiljenog muškarca da dobrovoljno radi ono što Vi želite?! -Niste sigurne uopšte, da li Vi to možete a željele biste da voljeni muškarac igra po vašim pravilima, zar ne?! Dakle, krenimo redom…

U dosadašnjem radu, najčešća rečenica upućena od strane nježnijeg spola sa kojom sam se susretao jeste… -„Zar svakom muškarcu moram crtati ono što želim?!“ –Zanimljivo je koliko žene po nekom svom uhodanom intelektualnom automatizmu žele da ih muškarci unaprijed razumiju i shvate. Ne odnosi se to razumijevanje koje one očekuju samo na ljubavnom planu.

Njihov umni rezon to očekuje i na ljubavno-emotivnom planu, pri seksualnim željama i fantazijama, kućnim obavezama partnera, poslovnim odnosima. i u svemu ostalom. Naravno, neka djevojka ili žena tražit će više u jednoj a druga možda više u nekoj drugoj oblasti za kojom više žudi. Ta „očekivanja“ najčešće proizilaze iz želje za poštovanjem i pažnjom koje očekuju od partnera.

Da li su to realna očekivanja od strane žena

Da li su to realna očekivanja od strane žena, i da li su uvijek ispunjena od strane muškaraca? Muškarci najčešće vide samo seksualni plan jednog muško-ženskog odnosa, i tu se zaustavlja njihova fantazija ili očekivanja. Naravno, druga stvar kao fokus im bude „karijera“ kako bi se osjećali snažno i poštovano! I te dvije stvari leže u srži muškog bića.

Dakako, postoji i ona treća, koja će vas nasmijati ali i razljutiti istovremeno jer su mnoge žene osjetile zbog nje se zapostavljeno a to su piće i najvažnija sporedna stvar na svijetu a to je fudbal

Iskreno da se razumijemo, bude tih muškaraca koje u sebi imaju i onu osjećajnu stranu pa uprate ženski ritam, ali to su zaista rijetke ribice koje žena ulovi teško. Najviše plača u noći, oštre ljutnje, tihog bijesa, teške depresije, unutrašnjeg bola ženske duše dolazi baš od tih fokusa muškarca kroz koje gleda samo na sebe i vlastite potrebe. Pri tome, zanemarujući ženske potrebe, snove, ciljeve, želje… A šta biva sa ženama, zapitajmo se na tren?

Žena troši kao pogonsko gorivo

–Dakle, žena troši kao pogonsko gorivo… osjećaje, pažnju i poštovanje, naravno i seks ali ne u prvom planu. Seks im dođe kao šlag na vrhu torte, zar ne?! E sad, ono što muškarci ne primjećuju, jeste da, zanemarivanjem ili ignoriranjem potreba partnerke vlastitim ponašanjem doprinose da se ona sve lošije i lošije osjeća u duši i u srcu, zar ne?! I onda dolazi do prekida svake komunikacije, i nažalost ljubav ma kako velika bila-gasi se.

Ovdje se samo od sebe postavlja pitanje: „Šta svaka žena može učiniti da „natjera“ da njen omiljeni muški ulov radi sve što ona zaželi? Naravno ovdje se misli na pozitivne aktivnosti voljene osobe u partnerskom odnosu… bračnom, ozbiljnoj vezi, ili samo kao „prijatelji.“

Kada žena shvati da njene potrebe u svim oblastima života ne mogu biti zadovoljene, onda će biti i manje razočarenja, zar ne?! Znači prvo što svaka žena treba da shvati jeste, da prihvati da muškarac nije isti karakterno kao žena, i da zbog toga ne može ispratiti njene „potrebe“ ili bolje rečeno očekivanja.

Zato sad pročitajte tri ključne prilike ili načina kojima možete pomoći i sebi i partneru da izgradite bolji odnos. Dakle, naučite, aktivirati partnera u pravo vrijeme s pozitivnim aktivacijskim iskrama, određenim osobnim ponašanjem i konstantnim investiranjem u gradnju međusobnog povjerenja.

Upoznajte-3 načina da „natjerate“ omiljenog muškarca da dobrovoljno radi ono što vi zaželite

1.Aktivator
2.Ponašanje
3.Povjerenje

 

1.Aktivator

Prvo, zapitajte se, drage moje, šta vas osobno motiviše ili demotiviše prilikom određenih radnji, dobrih ili stresnih situacija i događaja? Npr, da li se za shoping odlučujete zaista iz realne potrebe za nabavom, kučnih potrepština, ili u shoping idete iz dosade, možda iz frustriranosti partnerovim ponašanjem, ili shoping vam služi za bijeg od svakodnevne rutine? Ako budete iskrene prema sebi, uvidjet ćete da uvijek postoji dublji, skriveni uzrok koji vas vodi ka određenoj vrsti ponašanja ili reakcije kao „odgovor“ na nešto iz „unutrašnje ili spoljne okoline.“

Kada kroz „sebe“ propustite takva pitanja vezano npr, za seks, posao, kućne obaveze, izlaske… -Shvatit ćete da, na vašeg partnera djeluju slični ili skoro isti takvi „unutrašnji odgovori“-aktivatori.  Na primjer, isti događaj-svađa sa suprug/om-ženu može natjerati u shoping ili izlet sa strane, dok će muškarac „skrasiti“ se u kladionici ili izletu sa strane?! Shoping, kladionica i izlet sa strane su samo posljedica ali aktivatori su obično duboko skriveni unutar voljenoj bića koje ga svjesno ili ne svjesno taji, a moguće je, da ga nije ni osobno svjesno.

Dakle, drage moje

Dakle, drage moje, ovdje zapitajte se, zašto delfin skoči visoko iznad postavljene ljestvice na trenerov podražaj pištaljkom ili pokret rukom? A onda sebi odgovorite: Šta to delfina, a šta muškarca podstiče na određenu radnju? I dobit ćete sasvim jasan dogovor!

-Dakle, u muško-ženskom svijetu načćešći aktivatori su realni i nerealni „osjećaji“ viđeni kroz prizmu nedostatka pažnje, poštovanja, partnerovo prigovaranje i zvocanje, izrazi nezahvalnosti, nemiri duše, zamor srca i duše, „praznina“ sopbstva, gubitak priznanja, nedostatak nagrade i pohvale, porivi mržnje, niti zavisti i ljubomore, smrtni slučajevi dragih osoba usljed čega slijedi osjećaj gubitka, žal i bol, rana.

Neko će reći da aktivatore možemo svesti i pod „potrebu za nečim“ ili karakternim stilom neke osobe. Ok i to je u redu ali… Bez spoznaje tih skrivenih aktivatora ma kako ih ko nazvao neće biti pomaka u vašoj vezi.

Zato drage moje, okrenite se prema partneru!

Zato drage moje, okrenite se prema partneru! -Zapitajte se, ili još bolje pitajte ga, šta je to što ga motivira da bude bolji, zadovoljniji i sretniji? Upitajte ga, kako da mu pomognete da ima osmjeh na licu. Zabilježite na papir, kako ne biste zaboravili, to što ga ćini sretnim. Znate, drage moje, svaki muškarac ima jednu oblast kojoj više teži.

Pronađite je, i koristite da radi za vas. Sasvim sigurno „milion puta“ ste pitale da vaš omiljeni lik uradi nešto za vas, ali ste uvijek upitale u pogrešno vrijeme, zar ne?! Odabir pravog vremena za pokretanje pozitivni aktivatora je jako bitno imajte to na umu. Ne možete očekivati da će vam ispuniti želju, potrebu ili očekivanje kad vidite da nema osmjeha na licu, zar ne?!

Ako želite npr, da vam udovolji na seksualnom planu budite spremni da odbacite vaš stid, i zapitajte partnera da li bi on volio pozu koju vi želite…? Možda je njegov odgovor upravo -DA!

Vjerujte 99 posto muškaraca, drage moje, ne može čitati vaše misli, ili unaprijed znati vaše osobne potrebe. Morate im reći, ili pročitati „aktivatore“ koje muškarca nagone da radi neke stvari.

 

2. Ponašanje

Zrelijem muškarcu dovoljno je dva, eventualno tri puta ponoviti „želju“ i on će vam je ispuniti ali samo uz određeno ponašanje sa vaše strane. Prigovaranje, bolje rečeno zvocanje u „zdrav mozak“ koje žene primjenjuju kao „strategiju“ prilikom nastojanja da „sve bude po njenom“ ubija ljubav u muškarcu. To vam je najlošija strategija najiskrenije rečeno, u želji da pridobijete voljenu osobu na svoju stranu. Ako želite da ga izgubite, slobodno onda nastavite sa prigovaranjem ili zvocanjem.

Ili koliko puta ste vi prve kao ranjene lavice započele svađu zbog obične gluposti, razmislite? Ili koliko puta ste svojom voljom ignorirale partnerove potrebe, i da li vam je to ignoriranje donijelo dobro? Dakle, zato isprobajte „tehniku preusmjeravanja“ misli i ponašanja, i ubrzo ćete osjetiti pozitivne vode u vašoj vezi

-Dakle, kad poželite da zvocate ili učinite nešto loše, ili npr, da ignorirate partnera, Vi učinite da preusmjerite vaše misli ka pozitivnoj „naredbi“ upućenoj ka partneru. Zamislite, drage moje, koliko kritike leži u rečenici: „Htjela sam da vodimo prekjučer ljubav, a ti ko sivonja gledaš utakmicu.“ Znači vašim ponašanjem veoma često doprinosite da očekivanja koja želite, muškarac ne ispuni pa ma koliko vas volio.

Dakle vaše ponašanje u svakoj situaciji je jako bitno. A kao što i same znate, jedni na druge prenosimo dobru ili lošu energiju, doduše zavisi, kako kad, i kako prema kome. Zato, iskreno razmislite, šta možete učiniti kako bi vlastito ponašanje upozitivili kroz riječi, djela i nagrade prema partneru!

 

3. Povjerenje

Gradnja povjerenja ne prestaje sa potpisivanjem bračnog ugovora ili samog potpisa kod matičara. Povjerenje se gradi kroz cijeli život. A najbolja stvar koju možete učiniti jeste da budete stalno spremni da investirate u gradnju povjerenja kao temelj dobre veze ili bračne zajednice.

Naravno, da kroz život svi nailazimo na razna iskušenja. I pri tome, moramo biti spremni na promjene, prilagodbe i snagu oprosta. Gradnja povjerenja traje cijeli život i to žene zanemaruju. Ovdje moram priznati da, i velika večina muškaraca to istodobno radi, zanemarujući partnera na svoj način i tako gubeći povjerenje u njenoj duši. Na tom teškom putu mora vas voditi ne „obična želja“, već jasna namjera ako težite iskrenoj ljubavnoj vezi, ili braku.

Ni jedno povjerenje se ne gradi bez pozitivnog uvjerenja u dobru namjeru druge strane.

Znajte, ni jedno povjerenje se ne gradi bez pozitivnog uvjerenja u dobru namjeru druge strane. A dobro ponašanje i određena akcija koju je partner na osnovu nekog aktivatora pokrenuo ili odradio kako ste željeli treba iskreno nagraditi. Nagraditi na svoj način, naravno! Zamislite samo koliko je teško pingvina, delfina ili kita ubojicu naučiti određenim radnjama, pa ipak, njihovi treneri uspiju naučiti ih, zar ne?!

Ništa lakše nije ni muškarca naučiti određenom ponašanju ali nije i nemoguće! -Naravno, da svako učenje ide lakše uz nagradu koju na kraju dobro obavljenog ponašanja dobiju. Dakle može to biti poklon u vidu ispunjenja neke male želje, pomoći oko nekog posla, običan zagrljaj ili poljubac, svejedno. No nemojte nikada zaboraviti nagraditi vašeg partnera za učinjen dobar korak. A onda će vam biti višestruko pozitivno uzvračeno, drage moje!

Nadamo se da ćete promijeniti vlastita ponašanja zarad boljih partnerski odnosa. To se odnosi i na žensku ali i mušku stranu. Ako nekoga voliš nastojat ćeš poboljšati odnos, zar ne?  Nadamo se da smo vam ovim člankom pomogli “3 načina da „natjerate“ omiljenog muškarca da dobrovoljno radi ono što Vi zaželite” i da ste spoznali da uvijek postoji način za dobru komunikaciju koja je temelj svakog kvalitetnog odnosa.