Balkanski vidovnjaci, astrolozi i numerolozi predviđaju šta nas čeka u narednoj godini...

Nestašni dječko iz Ohaja-Dean Martin

Posted on Posted in Astrologija, Autorski članci, Psihologija

Dean Martin i Jerry Luis su spoj ozbiljnog momka i šašavog lika koji svojim potezima dovode posmatrače do neobuzdanog osmjeha. Za razliku od Jerry Luisa koji je živio 91 godinu, a koji je rođen u glumi sklonom znaku Riba, Din Martin rođen je u znatiželjnom znaku Blizanaca koji bi iz radoznalosti sve probali i sve saznali.

Dean Martin rođen je 07.06.1917. godine u Steunbenwilu u Ohaju. Nestašni dječko iz Ohaja kojeg život nije mazio, inače rođenjem zvan Dino Paul Crocceti, talijanskog porijekla imao je relativno dug život. Ali osmero djece iz tri braka jasno govore kako buran  i promjenjiv život imao je Dean Martin.

 

Nestašni dječko iz Ohaja-Dean Martin

Inače Blizanci po svojoj prirodi su skloni promjenama i nisu baš voljni da žive po rutini koje im nameće okolina. Osmjeh je sastavni dio njihove prirode, pa tako i Deana uprkos životnim problemima,  te nije čudo što je Jerry njega oduševljavao. Napustio je rano školu, radio razne poslove a 40 godina prošlog vijeka promijenio je ime u Dean Martin i od tada polazi njegova uzlazna životna linija u pravcu pjesme i glume.

Posmatrajući njegov natal možemo zapaziti da nema u sebi mnogo planeta u vatri a to su onda ipak osobe kojima je potreban mali podsticaj kako bi išle kroz život naprijed. Uz to cijeli niz planeta sa svojim različitim energijama jedna drugu „ometaju“ i fokusiraju samo na jednu oblast. -Što u biti vjerovatno smetalo je njegovim suprugama. A još jedan sastojak njegovog života koji je suprugama smetao jeste i sama laž mala ili velika uz flert a kojoj je njegovo srce bilo sklono.

Njegova inače istajna duša (Mjesec u Jarcu) uprkos problemima na početku mladosti sa dolaskom zrelosti u njegov život i promjenom imena počinje da gradi karijeru u zrelijim godinama. Inače, možda ste gledali kultni film „Rio Bravo“ u kome on glumi a iskazao se u njemu kao vrhunski glumac ili „Četvoro za Texas“. Ipak, ostat će upamćen kao tip koji je u duetu sa proslavljenim komičarem Jerry Luisom oduševljavao gledatelje širom svijeta svojim glumačkim performansom.

Din Martin umro je u 78 godini života.

 

Izvor podataka: Wikipedia